lansare de carte sculptand in timp

Joi, 12 noiembrie 2015, la ora 18.00, la Sala Eforie de la Cinemateca Română din București va avea loc lansarea volumului Sculptând în timp de Andrei Tarkovski, traducere de Raluca Rădulescu, publicat în premieră în România în colecția „Yorick” a Editurii Nemira. Evenimentul va fi urmat de proiecția unuia dintre cele mai importante filme ale celebrului regizor rus.

andrei-tarkovski-sculptand-in-timp

Invitații speciali ai serii sunt: Cristian Tudor Popescu, jurnalist, scriitor, critic de film, Laurențiu Damian, regizor, președintele Uniunii Cineaștilor din România; Mihai Fulger, critic de film, redactor-șef al Cinematecii Române; Raluca Rădulescu, jurnalist și traducătoarea volumului și Monica Andronescu, coordonatorul colecției „Yorick” a Editurii Nemira.

Evenimentul deschide seria Întâlnirilor Yorick organizate de revista Yorick și de Editura Nemira, ce vor avea loc lunar și care vor aduce în fața publicului bucureștean regizori, actori, scriitori, critici de teatru și de film pentru a discuta despre pasionantele arte ale spectacolului.

logo revista teatrala radio

Vezi: Arhiva rubricii Știri

costintuchilaȘTIRIandrei tarkovski,cinemateca romana,colectia yorick,editura nemira,raluca radulescu,sculptând în timp
Joi, 12 noiembrie 2015, la ora 18.00, la Sala Eforie de la Cinemateca Română din București va avea loc lansarea volumului Sculptând în timp de Andrei Tarkovski, traducere de Raluca Rădulescu, publicat în premieră în România în colecția „Yorick” a Editurii Nemira. Evenimentul va fi urmat de proiecția unuia...