poezia visului emil botta miriam răducanu lari giorgescu

Recent, la UNTEATRU din București a avut loc premiera spectacolului Poezia visului, versuri de Emil Botta. Un spectacol de Miriam Răducanu. Scenografia: Vladimir Turturică. Cu: Lari Giorgescu.

emil botta foto arhiva srr

Emil Botta

„Poezia, când e bogată în semnificații și culori autentice, dă substanță nu numai lecturii sau recitalului. Ea poate da conținut unui spectacol teatral cu tot ceea ce înseamnă acest gen artistic. Creația celui ce a fost un mare actor și excepțional poet, Emil Botta, ne-a inspirat în încercarea de a-i valorifica multitudinea de idei și metafore într-un format teatral.

Am ales din Emil Botta cateva poezii subsumate ideii de vis creator de imagini și întâmplari încărcate de sensuri și sugestii. Rezultatul: spectacolul de față.” (Miriam Răducanu).

lari giorgescu în poezia visului

Detalii în interviul cu actorul Lari Giorgescu, realizat de Raluca Rădulescu

costintuchilaINTERVIUemil botta,fantastic,foto emil botta,lari giorgescu,oniric,poem,poezia visului de miriam răducanu,raluca radulescu,unteatru,vis creator

Recent, la UNTEATRU din București a avut loc premiera spectacolului Poezia visului, versuri de Emil Botta. Un spectacol de Miriam Răducanu. Scenografia: Vladimir Turturică. Cu: Lari Giorgescu. Emil Botta „Poezia, când e bogată în semnificații și culori autentice, dă substanță nu numai lecturii sau recitalului. Ea poate da conținut unui spectacol...