marcel iures leul singuratic

Joi, 17 septembrie 2015, ora 19.00, la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca, marele actor Marcel Iureș va susține  un spectacol original și savuros, Leul singuratic, mărturisiri despre viaţă şi iubire. Moderator: Ion Novăcescu.

Tot pe scena Casei de Cultură a Studenților, va susține un concert folk EMERIC SET & Dana, urmat de recitalul lui Mihail, voce şi chitară. Prezentator: Florin Otrocol.

recital marcel iures

Biletele se pot achiziţiona de la Casa de Cultură a Studenților. Rezervări locuri pe facebook: Berăria Culturală, telefon: 0722.365317.

„Berăria Culturală” este un proiect cultural-comunitar al Fundației Armonia, parte a Programului „Capitala Europeană a Tineretului. Cluj Napoca 2015”, care este susținut de Municipalitatea clujeană şi URSUS. Proiectul Berăria Culturală este realizat cu sprijinul Primăriei şi al Consiliului Local Cluj-Napoca, sub egida şi pentru susţinerea candidaturii oraşului Cluj-Napoca la titlul de Capitală Culturală Europeană 2021.

Sponsori: Zipper, Pizzeria-Toskana Cluj și Jidvei. Parteneri : PMA Invest,Topaz Boutique Hotel Cluj-Napoca. 

Consultantul evenimentului: Andrea Ilyas. Afișul a fost creat de Ioana Fenesan. Partener de transmisie live: Cluj-AM.ro. Partener de creație: PMA Invest. Acesta este un eveniment marca Fabrica de Lideri, de promovare a tinerilor talentaţi din Cluj-Napoca.

logo revista teatrala radio

Arhiva rubricii Știri

costintuchilaȘTIRIberaria culturala,marcel iureș,recital marcel iures
Joi, 17 septembrie 2015, ora 19.00, la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca, marele actor Marcel Iureș va susține  un spectacol original și savuros, Leul singuratic, mărturisiri despre viaţă şi iubire. Moderator: Ion Novăcescu. Tot pe scena Casei de Cultură a Studenților, va susține un concert folk EMERIC SET & Dana, urmat de recitalul lui Mihail,...