lsd-theatre-show-

sigla godot cafe teatru2015 înseamnă a treia stagiune pentru L(aughing)S(seeking)D(dreaming) Theatre Show), un spectacol matur care și-a descoperit sensurile, care a provocat râsete și a luminat fețe și care a lăsat în urma speranța că în fiecare dintre noi există puterea de a ne schimba gândurile, schimbând astfel lumea.

lsd isabela neamțu

Isabela Neamțu

Show-ul interactiv va avea prima reprezentație din 2015 marți, 27 ianuarie, de la ora 20.00, la Godot Café-Teatru din București (str. Blănari nr. 14). Autor: Christopher Durang. Regia: Horia Suru. În distribuție: Isabela Neamțu, Matei Chioariu. Scenografia: Marian Văsîi. Live Sound Design: Rufi. Grafica: Alexandra Andrieș. Producători: Doctor’s Studio & Godot Café-Teatru București, 2013.

Matei Chioariu

Matei Chioariu

Realizatorii spectacolului țin să precizeze că nu drogurile clasice sunt subiectul lui, ci acelea ascunse în subconștientul nostru, alimentate de frici, temeri, angoase; de mass-media, religie, politică etc. De acestea vom râde copios în continuare, le vom „trata” cu muzică bună și emoții reale, celebrând astfel viața noastră de fiecare zi. Un om modern întreg la cap e un om care încetează să se mai ia în serios și râde de toate ciudățeniile vieții. La mulți ani!

Videoclip

„Cristopher Durang, actor şi dramaturg american contemporan, povesteşte des despre patima cu care urmărea filme de epocă. Poate de aceea savoarea textului lui pare sa descindă din marile comedii americane. Montarea de la Godot extrage toată noutatea și verva scrisului său, reuşind să plaseze spectacolul în zona experimentului teatral. Profund fără a fi complicat, urban fără a fi bulevardier.

Pentru început cultivă ambiguitatea legăturii posibile între două monoloage aparent opuse, între două personaje pe cât de diferite, pe atât de tulburate. O femeie şi un bărbat educaţi în spiritul psihologiei populare: să caute oportunităţi în dezastre şi împăcare în disperare şi izolare.

Apoi ne este indicată legătura între ele: un incident în jurul unei cutii de conserve dintr-un supermarket. Când cei doi încearcă să-şi explice incidentul, el capătă proporţii satiric-cosmice.

lsd-theatre-show-cronica-de-vlad-ciobanel

Cum textul lasă loc exploziei actoriceşti, cei doi actori profită din plin de aceasta şi joacă aproape de «pielea» publicului: Matei Chioariu (premiat pentru interpretare la cele două festivaluri majore ale teatrului independent din 2013: Undercloud și Bucharest Fringe) şi Isabela Neamţu (actor şi producător al spectacolului, implicată şi în producţia după acelaşi text la Teatrul Tineretului de la Piatra Neamţ) solicită răspunsuri, efort de gândire şi mai ales de simţire. […]

L.S.D.-ul din titlu nu desemnează binecunoscutul drog, ci experienţa Râsului, a Căutarii şi a Visului.” – Vlad Ciobănel, Comicul convertirii cinismului, Revista Teatrală Radio, 5 martie 2014. 

costintuchilaȘTIRIcomic,dgrog,godot cafe teatru,horia suru,isabela neamțu,L(aughing)S(seeking)D(dreaming),lsd theatre show,matei chioariu,vlad ciobanel
2015 înseamnă a treia stagiune pentru L(aughing)S(seeking)D(dreaming) Theatre Show), un spectacol matur care și-a descoperit sensurile, care a provocat râsete și a luminat fețe și care a lăsat în urma speranța că în fiecare dintre noi există puterea de a ne schimba gândurile, schimbând astfel lumea. Isabela Neamțu Show-ul interactiv va avea...