spectacole teatrul arte dell anima

Joi, 11 mai 2017, la ora 20.00, Teatrul Arte dell’Anima din București vă invită la o nouă reprezentație a producției sale O noapte furtunoasă de I. L. Caragiale, în regia lui Florin Liță, de data aceasta la Godot Cafe-Teatru, pe strada Blănari nr. 14 din Centrul Vechi.

Distribuție: Alexandru Banciu, Adrian Piciorea, Mircea-Alexandru Băluță, Vlad Lință, Voicu Aaniței, Vlad Brumaru, Bianca Cuculici, Ana Crețu. Producție: Teatrul Arte dell’Anima. Regia: Florin Liță. Scenografia: Ioana Colceag.

O noapte furtunoasa arte dell anima

Adrian Piciorea (Nae Ipingescu) și Alexandru Banciu (Jupân Dumitrache) în spectacolul ”O noapte furtunoasă”

O noapte furtunoasă este un spectacol proaspăt, plin de energie și voie bună, ce te va face să râzi în hohote. Are ca punct de pornire gelozia lui Jupân Dumitrache. Această gelozie vine, desigur, la pachet cu felul atotștiutor de a face politică, dar și de a-și exercita meseria. Are un singur țel de neschimbat: să-și păstreze onoarea de familist. Chiriac, om bun la toate în casa sa, știe cel mai bine să aibă grijă de această onoare… Spiridon, băiat de treabă, are grijă tot timpul de profitul său, chiar și în situații ”de viață și de moarte”. Veta și Zița, specific genului feminin, iubesc cu patos și se consumă pentru amorul lor: una pentru că nu îl poate convinge pe Chiriac, cealaltă pentru o căsnicie eșuată și posibilitatea mai redusă de a se recăsători.

foto spectacol o noapte furtunoasa

Bianca Cuculici (Veta), Mircea-Alexandru Băluță (Chiriac)

Lumea lui Caragiale este și lumea noastră. Nimic nu s-a schimbat chiar atât de mult. Mulți ar fi tentați să spună că am depășit epoca mahalalei și a limbajului necivilizat, dar oare chiar este așa? Un spectacol exploziv, cu bucurie de joc, în care acești tineri actori însuflețesc atât de bine personajele lor.

Biletele se găsesc la Godot Cafe-Teatru. Rezervări la tel. 0736.414.244. Mai multe detalii și pe adresa teatru@artedellanima.ro sau pe site-ul nostru: www.artedellanima.ro.

Teatrul Arte dell’Anima vă invită și duminică, 14 mai 2017, ora 19.00, la sediul său din strada Făinari nr 17D, sector 2, București, la o altă reprezentație a producției sale O noapte furtunoasă în regia lui Florin Liță. O comedie ce nu moare niciodată și rămâne de actualitate indiferent de epocă, O noapte furtunoasă îi introduce pe spectatori direct în lumea lui Caragiale chiar de la intrarea în teatru, făcându-te în fiecare secundă să te întrebi ce mai urmează.

Durată: 1h 20.

Preț: 35 lei. 

Durată: 1h 30.

Preț: 30 lei.

Rezervările se fac la nr. de tel.: 0733.060.033 sau pe mail: teatru@artedellanima.ro.

Comunicat al Teatrului Arte dell’Anima din București

Vezi: ”O noapte furtunoasă” la Teatrul Arte Dell’Anima din București, cronică de teatru de Pușa Roth

Arhiva rubricii Știri

costintuchilaȘTIRIAdrian Piciorea,Alexandru Banciu,Ana Crețu,Andreea Mera,Bianca Cuculici,caragiale,Carla Mihai,Corina Bunghez,Gloria Melu,godot cafe teatru,Mihaela Betiu,Mircea-Alexandru Băluță,o noapte furtunoasă,Tom Ziegler,Treapta a noua,UNATC,Vlad Brumaru,Vlad Lință,Voicu Aaniței
Joi, 11 mai 2017, la ora 20.00, Teatrul Arte dell’Anima din București vă invită la o nouă reprezentație a producției sale O noapte furtunoasă de I. L. Caragiale, în regia lui Florin Liță, de data aceasta la Godot Cafe-Teatru, pe strada Blănari nr. 14 din Centrul Vechi. Distribuție: Alexandru Banciu,...