de MIRELA NICOLAE

revista teatrala radio doi ani de existenta

mirela nicolaeLa patru luni de când am început să scriu constant pentru site-ul Revista Teatrală Radio, l-aş putea asemui cu o cofetărie în care articolele scrise de colaboratorii săi sunt prăjituri care mai de care mai apetisante, expuse în vitrine transparente, numai bune de cumpărat şi mâncat. Articolele, fotografiile sugestive, fragmentele audio-video din emisiunile radiofonice sau din Fonoteca de Aur îmi hrănesc mintea, ochiul şi sufletul, îmi produc o bucurie asemănătoare cu aceea a momentului când savurez o prăjitură pufoasă şi colorată. Știu că papilele gustative devin active în urma unor impulsuri date de creier. Astfel, endorfinele eliberate îi creează individului o stare de plăcere. Aşa şi eu: am tentaţia zilnică de a citi şi privi articolele şi imaginile publicate de RTR la fel cum, zilnic, am căpătat o mică dependenţă de dulciuri. În adolescenţă şi tinereţe apreciam periodic produsele de patiserie şi cofetărie de la Athenée Palace şi Casata, iar azi nu uit să citesc excelentele recenzii, cronici de teatru ori programe de spectacole apărute pe revistateatrala.radioromanicultural.ro. Dacă veţi gândi că am glicemia crescută, ei bine, nu vă îngrijoraţi! O prăjitură mâncată din plăcere nu-ţi face niciodată rău. Iar de la articolele RTR nu poţi să faci diabet zaharat, poţi doar să-ţi îmbogăţeşti structura interioară.

revista teatrala radio

În concluzie, ca iubitoare de marţipan, tarte cu fructe şi amandine, le spun iubitorilor de dulciuri că vor îndrăgi această revistă virtuală în care eu însămi m-am apucat să amestec, după reţete proprii, aluaturile, zahărul, ouăle, mierea, fructele şi ciocolata din lumea fascinantă a lui Arlechino.

La mulţi ani, Revista Teatrală Radio şi la cât mai multe… prăjituri apreciate de iubitorii Thaliei!

logo revista teatrala radioArhiva rubricii Aniversare

costintuchilaANIVERSAREathenee palace,educatie,mirela nicolae,revista teatrala radio,revista virtuală
de MIRELA NICOLAE La patru luni de când am început să scriu constant pentru site-ul Revista Teatrală Radio, l-aş putea asemui cu o cofetărie în care articolele scrise de colaboratorii săi sunt prăjituri care mai de care mai apetisante, expuse în vitrine transparente, numai bune de cumpărat şi mâncat. Articolele,...