sibiu-magic-show-2

Cei mai îndrăgiți magicieni ai ultimelor ediții ale Sibiu Magic Show revin pe scena Teatrului pentru Copii și Tineret „Gong” din Sibiu într-o serie fascinantă de numere de magie și iluzionism dedicate atât copiilor, cât și adulților.

christianis

Christianis

Magicianul Christianis revine la Sibiu cu un spectacol-eveniment pentru copii ce va fi prezentat în matineu, sâmbătă, 3 decembrie 2016, de la ora 11.00. Misterele Magiei este unul dintre cele mai aplaudate spectacole de magie pentru copii de la noi din țară și deschide o lume fantastică prin apariții cu papagali ara, maimuțe și alte animale exotice, într-o combinație interactivă cu elemente de scamatorie. Cei mai mari sunt așteptați la un al doilea show, de la ora 20.00, în aceeași zi: Maratonul iluziilor. Show-ul de seară al magicianului Christianis promite să fie unul incendiar, cu numere complexe de iluzionism, levitație, apariții misterioase cu șerpi și un crocodil. Ambele spectacole vor avea loc la sala de la parterul Teatrului „Gong” din Sibiu.

robert-tudor

Robert Tudor

Plin de energie și umor, magicianul Robert Tudor vine direct de pe ecranele TV în fața publicului de la Sibiu luni, 5 decembrie 2016, de la ora 20.00, la Sala „Thalia”, pentru un show Cu puterea minții. Spectacolul recomandat publicului adult și adus direct din Las Vegas îmbină mai multe stiluri de divertisment: magie, comedie și improvizație, ceea ce îl face să fie un show complex. Spectacolul cuprinde apariții și dispariții de obiecte, numere de mentalism, dar și iluzii precum levitații de obiecte sau dispariții de persoane într-o cutie în care sunt introduse săbii laser – număr câștigător al Campionatului de Magie din Franța, în 2005. Dar cei mici nu vor fi lăsați deoparte pentru că Robert Tudor le-a pregătit în dimineața de Sf. Nicolae (marți, 6 decembrie, ora 11.00, la sala de la parterul Teatrului „Gong” din Sibiu) un spectacol care să aducă Magia Crăciunului prin numere interactive și comice, special concepute pentru copii.

timo-marc

Ingenios și plin de haz, Timo Marc revine la Sibiu cu o nouă versiune a spectacolului „Visual Magic” (duminică, 4 decembrie 2016, ora 11.00 și ora 20.00). Numerele sale sunt recunoscute pentru stilul inovativ de magie, care îmbină tehnicile multimedia, pictura, jocurile de umbre și iluziile. Originar din Germania și profund pasionat de arta magiei, Timo Marc a câștigat deja mai multe premii internaționale, printre care German Master of Magic, Marele Premiu de Monte Carlo și Premiul Sarmoti prezentat de Siegfried & Roy în Las Vegas, cu mențiunea „pentru cel mai creativ și distractiv magician, un om ce reprezintă viitorul magiei”. Ambele reprezentații ce vor avea loc în sala de la parterul Teatrului „Gong” sunt adresate tuturor categoriilor de vârstă.  

sigla-teatrul-gongSibiu Magic Show este un festival unic în România, reunind actori și artiști magicieni care jonglează cu vizibilul și invizibilul, făcând posibile apariții și dispariții misterioase într-o serie de numere surprinzătoare de iluzionism, prestidigitație, levitație, stand up comedy, clovnerie, animație, marionete și proiecții 3D.

Accesul publicului la oricare din spectacole se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului, de miercuri până vineri între orele 11.00–18.00, sâmbăta de la 10.00 la 18.00, iar duminica între orele 10.00 și 14.00, în Librăriile Humanitas sau online prin eventim.ro. Prețul unui bilet este de 7 lei, tarif unic. Pentru biletele achiziționate în rețeaua Eventim se percepe un comision de 10%.

Ediția din acest an a festivalului se desfășoară în perioada 2–6 decembrie 2016 și este finanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu.

program-sibiu-magic-show-2016

Comunicat al Teatrului „Gong” din Sibiu

Magicianul Christianis

Trailer Timo Marc, Visual Magic

logo-revista-teatrala-radioVezi și: Sibiu Magic Show

Arhiva Teatrul „Gong” din Sibiu

Arhiva rubricii Festivaluri

costintuchilaFESTIVALURIchristianis,robert tudor,sibiu magic show,teatrul gong sibiu,timo marc
Cei mai îndrăgiți magicieni ai ultimelor ediții ale Sibiu Magic Show revin pe scena Teatrului pentru Copii și Tineret „Gong” din Sibiu într-o serie fascinantă de numere de magie și iluzionism dedicate atât copiilor, cât și adulților. Christianis Magicianul Christianis revine la Sibiu cu un spectacol-eveniment pentru copii ce va fi...