fits-2017

Organizatorii Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu anunță un nou partener important pentru ediția a XXIV-a, care în acest an se desfășoară în perioada 9–18 iunie. Lufthansa sprijină festivalul cu două curse adiționale, suplimentând cu 336 de locuri cursele München–Sibiu. Astfel, în 10 și 18 iunie 2017, compania pune la dispoziția călătorilor două zboruri adiționale către și de la Sibiu, oferind mai multe alternative turiștilor din întreaga lume, care ajung la Sibiu în perioada desfășurării evenimentului. În decursul celor 10 zile de festival, compania Lufthansa va opera 46 de curse oferind aproape 4000 de locuri spre/din Sibiu.

lufthansa sibiu
 
Constantin Chiriac, președintele Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, ține să mulțumească companiei Lufthansa pentru promptitudinea, dialogul și deschiderea pe care aceasta le-a manifestat, dar și pentru sprijinul acordat în desfășurarea în bune condiții a ediției din acest an a festivalului.

lufthansa 
Așadar, turiștii care nu și-au asigurat din timp transportul, au la dispoziție noi variante pentru a ajunge la Sibiu în perioada FITS.

Comunicat al Teatrului Național ”Radu Stanca” din Sibiu

logo revista teatrala radioVezi: Arhiva Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu

Arhiva Teatrul Național „Radu Stanca” din Sibiu

costintuchilaFITS 2017Airbus,constantin chiriac,festivalul internațional de teatru de la sibiu,Lufthansa,München–Sibiu
Organizatorii Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu anunță un nou partener important pentru ediția a XXIV-a, care în acest an se desfășoară în perioada 9–18 iunie. Lufthansa sprijină festivalul cu două curse adiționale, suplimentând cu 336 de locuri cursele München–Sibiu. Astfel, în 10 și 18 iunie 2017, compania...