concurs-pop-drama

29 martie 2016 este data limită până la care vă mai puteți înscrie piesele la Concursul European de Dramaturgie „Pop Drama”.

Finanțat prim Programul Europa Creativă a Comisiei Europene, concursul este organizat de către Universitatea de Arte din Târgu-Mureș (România), Centro DiegoFabri (Italia), University of Wolverhampton (Marea Britanie), Fundacion CajaGranada (Spania) și se adresează tuturor celor care doresc să își încerce talentul în scrierea dramatică.

concurs pop drama

Este necesar ca textele înscrise în concurs să fie scrise în limba română, să nu fi fost vreodată publicate sau reprezentate public și să nu fi câștigat alte premii de dramaturgie. Primele trei piese clasate vor fi traduse în limba engleză și vor circula pe platforme online de dramaturgie, iar textul clasat pe locul I va deveni spectacol-lectură pe o scenă profesionistă și promovat la nivel național și european.

Condițiile de participare și formularele de înscriere se găsesc pe site-ul Universității de Arte din Târgu-Mureș: Acasa: Universitatea de arte din Targu-Mures.

logo revista teatrala radioArhiva rubricii Concurs

costintuchilaCONCURSconcurs pop drama,Programul Europa Creativă,Universitatea de Arte din Târgu-Mureș
29 martie 2016 este data limită până la care vă mai puteți înscrie piesele la Concursul European de Dramaturgie „Pop Drama”. Finanțat prim Programul Europa Creativă a Comisiei Europene, concursul este organizat de către Universitatea de Arte din Târgu-Mureș (România), Centro DiegoFabri (Italia), University of Wolverhampton (Marea Britanie), Fundacion CajaGranada (Spania)...