maia morgenstern in janka

Duminică, 18 octombrie 2015, ora 19.00, la Teatrul de Artă din București (str. Sfântul Ștefan nr. 21) o puteți vedea pe Maia Morgenstern în spectacolul Teatrului Evreiesc de Stat, Janka de Oscar Speace. Traducere de Ioan J. Popescu. Regia: Toma Enache. Regia muzicală: Patricia Prundea. Editor imagine: Cristi Săndulescu. 

janka-3

Spectacol în limba română. Durata: 90 de minute (fără pauză). Premiera a avut loc în 2012.

janka-7

Un spectacol  impresionant și o temă impresionantă: ororile regimului nazist și drama trăită de milioanele de evrei care s-au confruntat cu ororile lagărelor de concentrare. „Această piesă este o mărturisire, un document de viaţă tulburător, un act de respect față de drama acelor oameni, un act de reconstituire foarte important, un strigăt venit din altă lume către cei care au rămas și către memoria noastră care se șterge.” – Maia Morgenstern.

janka-1

Fotografii de Oana Monica Nae

logo revista teatrala radioAlte știri despre Teatrul Evreiesc de Stat

Arhiva rubricii Știri

costintuchilaȘTIRIjanka,maia morgenstern,monolog,oscar speace,teatrul evreiesc de stat
Duminică, 18 octombrie 2015, ora 19.00, la Teatrul de Artă din București (str. Sfântul Ștefan nr. 21) o puteți vedea pe Maia Morgenstern în spectacolul Teatrului Evreiesc de Stat, Janka de Oscar Speace. Traducere de Ioan J. Popescu. Regia: Toma Enache. Regia muzicală: Patricia Prundea. Editor imagine: Cristi Săndulescu.  Spectacol în limba română. Durata: 90 de minute...