mic-si-al-dracu-tes-ion-pribeagu

Joi, 27 iulie 2017, de la ora 20.00, pe terasa berăriei-restaurant ”La Nenea Iancu” din București (str. Romulus nr. 55) va avea loc o nouă reprezentație a spectacolului ”Mic și-al dracu’”, un dublu recital susținut de Maia Morgenstern și Valentin Roșca, construit în jurul versurilor jucăușe și obraznice ale lui Ion Pribeagu. O comedie savuroasă, presărată cu bancuri, poezii și anecdote, susținută de o actriță și un balerin, un dublu recital vesel și încă actual, care atacă moravurile de acum 70 de ani.

Piesa ”Mic și-al dracu’” a fost jucată în anul 2014 pe celebra scenă din Piața San Marco, la Carnavalul de la Veneția, sub titlul de “Piccolo e birichino”

Mic-si-al-dracu

”Succesul pieselor interpretate de Constantin Tănase s-a datorat aspirațiilor marelui actor de a crea un teatru popular, cu ample rezonanțe în mulțime, iar actorul trebuia, în opinia sa, să fie înălțat la demnitatea de artist-cetățean, capabil să exprime nemulțumirile și aspirațiile oamenilor simpli, dragostea lor de viață, optimismul și umorul lor sănătos. Din aceste motive și-a îndreptat cariera către revistă – gen de teatru cu necontestate virtuți satirice și cu puternice tradiții în viața noastră teatrală.” (Agerpres).

Așadar, publicul amator de comedii și de bere cu prințipuri este așteptat într-o casă înălțată în stilul Art Nouveau pentru a participa la o reprezentație de excepție, jucată impecabil de două dintre cele mai mari valori ale Teatrului Evreiesc de Stat.

La Nenea Iancu

La Nenea Iancu

Spectacolul ”Mic și-al dracu’” este o producție a Teatrului Evreiesc de Stat și se va juca integral în limba română.

Prețul biletului este 35 lei și poate fi achiziționat la intrarea la spectacol, după o rezervare prealabilă la numărul de telefon: 0747020603.

logo revista teatrala radioVezi: Arhiva Teatrul Evreiesc de Stat

Arhiva rubricii Știri

costintuchilaȘTIRIart nouveau,Carnavalul de la Veneția,constantin tănase,ion pribeagu,la nenea iancu,maia morgenstern,mic si al dracu,teatrul evreiesc de stat,valentin rosca,versuri de ion pribeagu,“Piccolo e birichino”
Joi, 27 iulie 2017, de la ora 20.00, pe terasa berăriei-restaurant ”La Nenea Iancu” din București (str. Romulus nr. 55) va avea loc o nouă reprezentație a spectacolului ”Mic și-al dracu'”, un dublu recital susținut de Maia Morgenstern și Valentin Roșca, construit în jurul versurilor jucăușe și obraznice ale...