micul infern tnb 200 spectacole

Una dintre cele mai longevive comedii româneşti, unul dintre spectacolele de mare succes ale Teatrului Naţional din Bucureşti, ”Micul infern” de Mircea Ștefănescu va sărbători, pe 24 ianuarie 2018, 200 de reprezentații de la premieră. Spectacolul este programat la ora 19.00 la Sala Studio.

Cu o distribuţie cuceritoare, Ileana Stana Ionescu, alternativ cu Rodica Popescu-Bitănescu (Soacra), Ilinca Goia (Soția), Liviu Lucaci (Soţul), Marius Rizea (Doctorul), Dragoş Stemate (Curtezanul), Daniel Badale (Ordonanţa), Fulvia Folosea (Secretara), montarea regizorului Mircea Cornişteanu stârneşte aplauze furtunoase la fiecare reprezentaţie.

Micul infern

De cinci stagiuni, publicul se delectează la Sala Studio a Naţionalului bucureştean cu o comedie de familie, pe un subiect la ordinea zilei, deşi piesa a fost scrisă în 1948. Prin hazul și ironia replicilor, măiestria construcției și a dialogului, ”Micul infern” s-a impus ca o veritabilă comedie umană.

Dragos Stemate, Ilinca Goia si Liviu Lucaci in MICUL INFERN

Dragoș Stemate, Ilinca Goia și Liviu Lucaci în ”Micul infern”. Fotografii din spectacol de Florin Ghioca. Sursa: TNB

Îndrăgita piesă a lui Mircea Ştefănescu vorbeşte despre valori neperisabile, despre dificultatea păstrării unei relaţii de-a lungul timpului, şi de la o generaţie la alta.  O piesă de epocă despre noi, cei de azi şi comicele situaţii prin care trece orice cuplu străbătând… infernul conjugal. O comedie de cea mai bună calitate, un spectacol la care aflăm dacă povara jugului conjugal se suportă mai ușor în trei și dacă micul infern al căsniciei se poate transforma în paradis.

Publicul este aşteptat să treacă pragul ”Micului infern”, în seara cu numărul 200 a existenţei sale pe scena TNB!

Comunicat al Teatrului Naţional ”I. L. Caragiale” din Bucureşti

logo-revista-teatrala-radioVezi: Arhiva Teatrul Național din București

Arhiva rubricii Știri

costintuchilaȘTIRIilinca goia,marius rizea,micul infern,mircea stefănescu,stiri rtr,teatrul național bucurești
Una dintre cele mai longevive comedii româneşti, unul dintre spectacolele de mare succes ale Teatrului Naţional din Bucureşti, ”Micul infern” de Mircea Ștefănescu va sărbători, pe 24 ianuarie 2018, 200 de reprezentații de la premieră. Spectacolul este programat la ora 19.00 la Sala Studio. Cu o distribuţie cuceritoare, Ileana Stana...