silvia-popovici-fotografie-rara-annie-musca-dan-puican

Personajul zilei de mâine, marți, 16 septembrie 2014, la rubrica Remember de Annie Muscă va fi unul feminin: Silvia Popovici (7 mai 1933–16 septembrie 1993).

Ca de obicei, veți putea citi un substanțial portret monografic, cu amănunte despre rolurile în teatru și în film, dar și despre prezența Silviei Popovici la microfonul Teatrului Național Radiofonic.

Ca o curiozitate, poate puțini știu că în 1976, actrița a fost și protagonista unei producții germane, în regia lui Gottfried Kolditz: Im Staub der Sterne (Revoltă în Cosmos), o peliculă SF, în care Silvia Popovici este Illic, alături de alți actori români : Violeta Andrei, Mihai Mereuță, Ștefan Mihăilescu Brăila și Zephi Alșec. Costumele: Cornel Patrichi și Inka Unverzagt.

silvia popovici revolta in cosmos film sf german

Silvia Popovici în filmul Im Staub der Sterne

Vezi și: arhiva rubricii Remember

Silvia Popovici, în premieră în presă – de Annie Muscă

costintuchilaPROMOannie muscă,cornel patrichi,film sf,Gottfried Kolditz,revoltă în cosmos,silvia popovici

Personajul zilei de mâine, marți, 16 septembrie 2014, la rubrica Remember de Annie Muscă va fi unul feminin: Silvia Popovici (7 mai 1933–16 septembrie 1993). Ca de obicei, veți putea citi un substanțial portret monografic, cu amănunte despre rolurile în teatru și în film, dar și despre prezența Silviei Popovici la microfonul Teatrului...