mise en place expozitie costume tnb

În amplele foaiere ale Sălii Mici a Teatrului  Național „I. L. Caragiale” din București are loc marți, 15 martie 2016, la ora 18.30, vernisajul unei spectaculoase expoziții de costume a Departamentului Modă a Universității Naționale de Arte București (UNARTE), expoziție intitulată Mise en place la TNB și realizată de prof. univ. Dr. Unda Popp și prof. univ. Dr. Doina Lucanu împreună cu un grup de masteranzi Modă anul I, studenți Modă anul II licență și studenți Textile (în cadrul proiectului AAICREA).

mise en place expozitie tnb

Nu întâmplător această expoziție se deschide chiar în seara premierei unui nou spectacol intrat în repertoriul de la Sala Mică a Teatrului Naţional „I. L. Caragiale” din Bucureşti, spaţiu destinat în ultimele două stagiuni, exclusiv, tinerilor creatori, prin Programul 9G la TNB, și anume premiera spectacolului Eden de Eugene O’Brian, prin care se continuă demersul TNB de a sprijini artiştii tineri. Eden este rezultatul colaborării dintre Ambasada Irlandei (care a acordat o bursă unui masterand care montează un text irlandez), Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I. L. Caragiale” din Bucureşti şi TNB, spectacolul reprezentând examenul de master-regie al Cristinei Giurgea.

afis mise en place

Așadar, prin expoziția din foaierele Sălii Mici, „TNB duce mai departe povestea tinerilor”, de astă dată a celor din zona artelor vizuale, inițiativă care se dorește continuată și prin colaborări viitoare cu tinerii artiști plastici.

logo revista teatrala radioVezi: Arhiva Teatrul Național din București

Arhiva rubricii Știri

costintuchilaȘTIRIcostume de teatru,mise en place,teatrul național bucurești
În amplele foaiere ale Sălii Mici a Teatrului  Național „I. L. Caragiale” din București are loc marți, 15 martie 2016, la ora 18.30, vernisajul unei spectaculoase expoziții de costume a Departamentului Modă a Universității Naționale de Arte București (UNARTE), expoziție intitulată Mise en place la TNB și realizată de...