o-noapte-furtunoasa sibiu modificari program teatrul national sibiu

sigla teatrul din sibiuTeatrul Naţional „Radu Stanca” din Sibiu anunţă anularea reprezentaţiilor cu spectacolele Felii şi Nora de vineri, 7 martie, şi respectiv, sâmbătă, 8 martie 2014, din motive independente de voinţa organizatorilor.

Felii de Lia Bugnar, cu Ofelia Popii va fi înlocuit în această seară cu spectacolul O noapte furtunoasă, în regia lui Şerban Puiu, iar spectacolul Nora în regia lui Radu Alexandru Nica va fi înlocuit mâine seară cu spectacolul Încurcă-i drace!, în regia lui Şerban Puiu.

o-noapte-furtunoasa sibiu

O noapte furtunoasă

Ofelia Popii este indisponibilă din cauza unei alergii la ochi. „Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate, dar trebuie să înţelegem că şi actorii sunt oameni! Vom încerca să reprogramăm spectacolele în cel mai scurt timp.”, a declarat Constantin Chiriac, directorul Teatrului Naţional din Sibiu.

sigla teatrul din sibiuBiletele cumpărate pentru spectacolele anulate sunt valabile pentru noile reprezentaţii. De asemenea, posesorii de bilete cumpărate prin Agenţia Teatrală din Sibiu pot solicita contravaloarea tichetelor la intrarea în sala de spectacol sau de luni până vineri între orele 11.00–18.00, iar sâmbăta între orele 11.00–15.00, la sediul agenţiei din Bd. Nicolae Bălcescu nr. 17, până cel târziu la finalul acestei luni. Posesorii de bilete cumpărate prin eventim.ro vor primi un mesaj e-mail prin care li se va confirma anularea spectacolului şi rambursarea biletelor cumpărate online în cel mai scurt timp posibil.

Programul actualizat al spectacolelor poate fi consultat la adresa: tnrs.program.

 

costintuchilaȘTIRImodificari program teatrul radu stanca sibiu,o noapte furtunoasă,ofelia popii
Teatrul Naţional „Radu Stanca” din Sibiu anunţă anularea reprezentaţiilor cu spectacolele Felii şi Nora de vineri, 7 martie, şi respectiv, sâmbătă, 8 martie 2014, din motive independente de voinţa organizatorilor. Felii de Lia Bugnar, cu Ofelia Popii va fi înlocuit în această seară cu spectacolul O noapte furtunoasă, în regia...