Muzicantii din Bremen regia attila vizauer teatrul tandarica

Teatrul „Ţăndărică” din București vă invită miercuri, 14 mai 2014, la ora 18.00, la premiera spectacolului Muzicanții din Bremen, regizat de Attila Vizauer, pe muzică originală compusă de Ioan Gyuri Pascu. Adaptare după Frații Grimm de Ema Stere. În distribuție: Gabriel Apostol, Ioan Brancu, Andreea Ionescu, Marin Fagu, Daniela Ruxandra Mihai, George Simian, Adrian Alexandru Neculcea. Scenografia: Mihai Pastramagiu. Coregrafia: Vava Ștefănescu. Durata: 60 min. Pentru copii peste 3 ani.

muzicantii din bremen attila vizauer ioan gyuri pascu

Celebra poveste a celor patru animăluţe, scrisă de Jacob şi Wilhelm Grimm, a cunoscut multe versiuni cinematografice, de desene animate şi musicaluri dar cea mai semnificativă recunoaștere este statuia din Bremen, ridicată în 1953, reprezentându-le pe îndrăgitele personaje principale.

Attila Vizauer credit foto Maria Stefanescu

Attila Vizauer. Foto: Maria Ștefănescu

Spectacolul de la „Țăndărică” păstrează povestea clasică adăugând o prospețime dată de muzica originală extrem de ritmată, de jocul nuanțat al actorilor, de păpușile expresive și colorate, de umorul replicilor și de comicul de situații.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile, iar accesul în sală se face doar pe baza unei rezervări prealabile la tel: 021.315.23.77.

Muzicanții din Bremen, regia: Atiila Vizauer, muzica: Ioan Gyuri Pascu. Fragment muzical din spectacol

 

costintuchilaPREMIERĂattila vizauer,ema stere,fratii grimm,mihai pastramagiu,muzica de ioan giuri pascu muzicantii din bremen,muzicanții din bremen,poveste clasică,premieră țăndărică,regie attila vizauer,teatrul tandarică,vava stefanescu
Teatrul „Ţăndărică” din București vă invită miercuri, 14 mai 2014, la ora 18.00, la premiera spectacolului Muzicanții din Bremen, regizat de Attila Vizauer, pe muzică originală compusă de Ioan Gyuri Pascu. Adaptare după Frații Grimm de Ema Stere. În distribuție: Gabriel Apostol, Ioan Brancu, Andreea Ionescu, Marin Fagu, Daniela Ruxandra...