premiera-naum-dupa-texte-de-gellu-naum

Teatrul Metropolis vă invită în luna noiembrie la cinci reprezentații cu spectacolul N(aum), după texte de Gellu Naum, cu Oana Pellea și Cristina Casian. Regia: Mariana Cămărășan. Scenografia: Vladimir Turturică. Un proiect UnTeatru, susținut de Raiffeisen Bank, găzduit de Teatrul Metropolis, cu sprijinul Fundației „Gellu Naum”. Primele  două reprezentații vor avea loc în zilele de 6 și 7 noiembrie 2014, ora 19.00.

oana-pellea-naum-teatrul-metropolis

„Un univers, o ușă spre o altă realitate, un vârtej de cunoaștere, un labirint de inițiere: întâmplarea acestui scenariu și spectacol ține de întâmplătorul obiectiv. Senzația mea este că trebuia să mi se întămple această întâlnire: Mariana Cămărășan, Cristina Casian, Vladimir Turturică și universul naumian.

Mulțumesc, domnule Naum, că ne îngăduiți.” – Oana Pellea. 

unteatru-naum

„Trăim într-o lume în care abandonăm cu ușurință frământările celuilalt. E un privilegiu să exiști într-un univers unde drumul spre vindecare nu se face de unul singur.” – Cristina Casian. 

„Cheia e în iubire, desigur, de aceea atât de greu de văzut.” (Gellu Naum).

Vezi: Oana Pellea: „Spectacolul «N(aum)» seamănă cu un drum de inițiere” – interviu realizat de Raluca Rădulescu

costintuchilaPREMIERĂcristina casian,gellu naum,mariana cămărășan,n(aum),oana pellea,spectacol pe texte de gellu naum,teatrul metroplois,unteatru
Teatrul Metropolis vă invită în luna noiembrie la cinci reprezentații cu spectacolul N(aum), după texte de Gellu Naum, cu Oana Pellea și Cristina Casian. Regia: Mariana Cămărășan. Scenografia: Vladimir Turturică. Un proiect UnTeatru, susținut de Raiffeisen Bank, găzduit de Teatrul Metropolis, cu sprijinul Fundației „Gellu Naum”. Primele  două reprezentații vor avea loc în zilele...