premiera teatrul nostru atelier

Vineri, 11 martie  2016, la ora 19.00, la Atelier Alternativ al Teatrului de pe Lipscani (str. Lipscani nr. 53, București), va avea loc premiera spectacolului Ne daţi ori nu ne daţi?, scenariu de Tudor Sicomaş după o idee de Clifford Odets şi alţi dramaturgi americani. Un spectacol de Tadeus Mincă. Distribuția: Oana Burcescu – Florence; Marcela Avram – Directoarea; Sebastian Ghiţă – Dr. Benjamin; Tadeus Mincă – John, un taximetrist; Laur Drăgan – Dr Barnesc; Corneliu Reu – Producătorul de teatru; Ştefan Opreanu – Actorul. Coloană sonoră & light design: Tudor Sicomaş.

afis ne dati ori nu ne dati

Trăim într-o lume a vitezei. Banul conduce societatea. Lumea din jur se ghidează după cantitate. Calitatea a dispărut. Suntem prizonieri ai propriilor noastre dorinţe şi nevoi. Fiecare din noi, însă, are o şansă de scăpare. Pentru că fiecare din noi este, de fapt, liber. Să găsim împreună fereastra din sufletul vostru şi să fugim. Să strigăm spre cei de sus: „Ne daţi ori nu ne daţi?” Bani, libertate, o viaţă mai bună!

spectacol teatrul nostru

Ne daţi ori nu ne daţi? – o nouă premieră a Teatrului Nostru, în colaborare cu Atelier Alternativ al Teatrului de pe Lipscani. Un spectacol-manifest. Un spectacol-eveniment. Ne daţi ori nu ne daţi este mai mult decât teatru. Este o mişcare, o creaţie unică. Veţi râde, poate. Veţi lăcrima, mai mult ca sigur. Dar precis nu veţi rămâne de piatră. Pentru că vă veţi recunoaşte în luminile reflectoarelor!

E comedie? E dramă? Să fie comedie neagră? Sau dura realitate? Veniţi şi veţi afla.

Biletele se pot procura de la casieria teatrului si online, de pe http://www.bilete.ro/piesa-de-teatru-ne-dati-ori-nu-ne-dati-11-mar-2016

logo revista teatrala radioVezi și: „Actorul din bibliotecă” la Teatrul Coquette din București

Arhiva rubricii Premieră

costintuchilaPREMIERĂatelier alternativ,premiera rtr,tadeus minca,teatrul de pe lipscani,teatrul nostru,tudor sicomas
Vineri, 11 martie  2016, la ora 19.00, la Atelier Alternativ al Teatrului de pe Lipscani (str. Lipscani nr. 53, București), va avea loc premiera spectacolului Ne daţi ori nu ne daţi?, scenariu de Tudor Sicomaş după o idee de Clifford Odets şi alţi dramaturgi americani. Un spectacol de Tadeus...