nebun din dragoste tnb sam shepard

sigla tnbVineri, 14 februarie și sâmbătă, 15 februrie 2014, la ora 20.00, la Sala Atelier, Teatrul Național „I. L. Caragiale” din București a programat spectacolul Nebun din dragoste de Sam Shepard, în regia lui Claudiu Goga. Traducere de Andrei Marinescu. Distribuția: Eddie: Gavril Pătru; May: Diana Cavallioti; Bătrânul: Mihai Călin; Martin: Ioan Andrei Ionescu; Figurație: Camelia Moise. Decoruri: Ştefan Caragiu. Costume: Liliana Cenean. Asistent scenografie: Iulia Popescu. Muzică: Valentin Luca. Data premierei:  11 octombrie 2013. Durata spectacolului:  1 oră şi 30 minute, fără pauză. Preţ bilete: 40 lei; 20 lei.

nebun din dragoste gavril patru diana cavallioti

O piesă a unuia dintre cei mai cunoscuți dramaturgi contemporani, un artist revoltat și nonconformist, celebru nu numai în lumea teatrului, dar și în industria de film de la Hollywood.

sam shepard nebun din dragoste tnb claudiu goga

Nebun din dragoste. Foto: Bogdan Spătaru

„O poveste despre iubiri vinovate și secrete tragice de familie, despre trecutul care se transformă într-un demon ce naște în protagoniști un puternic conflict interior care devine sursă a violenței si iraționalității pasiunilor și acțiunilor lor. Un spectacol provocator despre dragoste și demonii ei, dar și despre diferența uneori periculoasă, alteori salvatoare dintre realitatea individuală, subiectivă și realitatea brută a faptului întâmplat.” – Claudiu Goga.

Cumpără bilete online.

costintuchilaȘTIRIclaudiu goga,cuplu,diana cavallioti,gavril pătru,mihai calin,nebun din dragoste,sam shepard,spectacole la tnb
Vineri, 14 februarie și sâmbătă, 15 februrie 2014, la ora 20.00, la Sala Atelier, Teatrul Național „I. L. Caragiale” din București a programat spectacolul Nebun din dragoste de Sam Shepard, în regia lui Claudiu Goga. Traducere de Andrei Marinescu. Distribuția: Eddie: Gavril Pătru; May: Diana Cavallioti; Bătrânul: Mihai Călin;...