niste-fete-spectacol-experiment-teatrul-apropo

Joi, 27 februarie 2014, la ora 20.00, la Teatrul Apropo din București va avea loc spectacolul-experiment Niște fete după celebrul text al lui Neil La Bute. O producție a Școlii de actorie InLight. Intrarea este liberă.
Grupa Cosmos și-a propus să atingă conceptul de adevăr în actorie lucrând pe un text complex dar în conformitate cu ideologia InLight.

 niste-fete-spectacol-experiment
Acest spectacol e despre ei în situația dată, despre raportare la partener, despre subtilitatea procesului scenic, despre liber arbitru în scenă, despre a vorbi sau nu tare pe scenă și despre adevăr în actorie. Un spectacol de teatru altfel, în care actul actoricesc devine canalul principal de empatie cu publicul, iar textul si regia sunt doar instrumente. Dragos Suna, Anca Oprea, Diana Nanciu și Oana Comănici au înțeles actoria altfel și vor să vă arate și vouă de ce.

Durata: o oră.
sigla teatrul apropoRezervări: contact@teatrul.ro, 0747 065 2500747 065 250

Teatrul Apropo este o sală de spectacole independentă situată în Str. Foișorului nr. 160 (cartier Vitan), la 500 de metri de stația de metrou Mihai Bravu, foarte aproape de Cheiul Dâmboviței, exact în spatele Reprezentanței Mazda de pe Splaiul Unirii, pe sensul de mers dinspre Șos. Mihai Bravu spre Timpuri Noi (înapoi spre Piața Unirii).

costintuchilaȘTIRIinlight,mihai bravu,neil labute,niste fete,spectacol experiment,teatrul apropo
Joi, 27 februarie 2014, la ora 20.00, la Teatrul Apropo din București va avea loc spectacolul-experiment Niște fete după celebrul text al lui Neil La Bute. O producție a Școlii de actorie InLight. Intrarea este liberă. Grupa Cosmos și-a propus să atingă conceptul de adevăr în actorie lucrând pe...