tompa gabor noul locatar teatrul nottara
eveniment teatral siglaToamna începe la Teatrul „Nottara” din București cu premiera pentru presă a producţiei Noul locatar de Eugène Ionesco, un spectacol de Tompa Gábor.
 
Joi, 18 septembrie 2014, la ora 11.00, va avea loc conferinţa de presă organizată cu această ocazie. La întâlnirea care va avea loc la Teatrul „Nottara”, în „Caffé Nott” (la etaj) vor participa: Marinela Ţepuş (teatrolog, directorul Teatrului Nottara), Tompa Gábor, regizor, Vlad Russo, traducător, şi întreaga distribuţie a spectacolului: Francisco Alfonsín, Ada Navrot, Ion Grosu şi Gabriel Răuţă.
tompa gabor
 
Tompa Gábor
sigla teatrul nottaraSâmbătă, 20 septembrie și duminică, 21 septembrie 2014, de la ora 19.00, la Sala „Horia Lovinescu”, vor avea loc primele două reprezentaţii, din această stagiune, ale producţiei Noul locatar de Eugène Ionesco (traducerea: Vlad Russo și Vlad Zografi), un spectacol de Tompa Gábor. Decorul este semnat de Helmut Stürmer, iar costumele au fost realizate de Corina Grămoșteanu, care a făcut și asistență pentru decor.
 
Rolul principal este interpretat de Francisco Alfonsín, un actor spaniol care a jucat atât pe scene din ţara natală, cât şi în Franţa şi Anglia. Alături de el, îi veţi revedea în această montare pe actorii Teatrului Nottara: Ada Navrot, în rolul Portăresei, Ion Grosu şi Gabriel Răuţă, în rolurile celor doi hamali.
 
costintuchilaPREMIERĂada navrot,eugene ionescu,ion grosu,noul locatar,premieră nottara,spectacole ionesco,teatrul nottara,tompa gabor
Toamna începe la Teatrul „Nottara” din București cu premiera pentru presă a producţiei Noul locatar de Eugène Ionesco, un spectacol de Tompa Gábor.   Joi, 18 septembrie 2014, la ora 11.00, va avea loc conferinţa de presă organizată cu această ocazie. La întâlnirea care va avea loc la Teatrul „Nottara”, în „Caffé Nott” (la etaj) vor...