sylvia a r gurney teatrul arte dell anima

Teatrul Arte dell’Anima din București (str. Făinari nr. 17D, sector 2) vă invită sâmbătă, 6 mai 2017, ora 19.00 la spectacolul Sylvia, text scris de A. R. Gurney. Regia: prof. asc. dr. Alexandru Jitea. Distribuția: Oana Cârmaciu/Irina Ștefan, Flavius Călin, Theodora Sandu, Ana Maria Ivan, Vlad Bălan.

Spectacolul este o comedie romantică, jucată pentru prima dată în 1995 pe Broadway, având-o protagonistă pe Sarah Jessica Parker, care s-a bucurat de un imens succes la New York.

Sylvia arte dell anima

Foto: Vlad Mihăilescu

Sylvia nu se mai poate întoarce la viața pe care a avut-o înainte de a-l întâlni pe Greg. Cariera lui Greg e în cădere liberă pentru că își petrece tot timpul cu Sylvia, în timp ce Kate, soția lui, e într-o dramă tot mai mare. Greg se va confesa chiar și unui străin în parc! Cei doi soți ajung, ca mai toate cuplurile americane și la psiholog!
O fantezie impresionantă, dar și introducerea atentă în mintea unui om ajuns la vârsta de mijloc. Apariția iubirii necondiționate, dar și dispariția afecțiunii într-o relație. O comedie ce te va face să ajungi într-o lume nouă și să-ți deschizi imaginația.
Vino alături de noi în data de 6 mai, orele 19.00 să vedem cine și cum va descurca acest triunghi conjugal aparte! Nu ne crezi?

Preț bilet: 30 lei.
Bilete și rezervări la Casa de bilete a Teatrului Arte dell’ Anima – 0733.060.033 sau pe pagina de facebook a Teatrului Arte dell’ Anima și la teatru@artedellanima.ro.

Pentru mai multe detalii și informații vizitați site-ul nostru www.artedellanima.ro și pagina noastră de Facebook: Teatrul Arte dell’Anima.

Comunicat al Teatrului Arte dell’Anima

Arhiva rubricii Știri

costintuchilaȘTIRIA. R. Gurney,alexandru jitea,Ana Maria Ivan,broadway,comedie romantica,Flavius Călin,Irina Ștefan,new york,Oana Cârmaciu,Sarah Jessica Parker,Teatrul Arte dell’Anima,Theodora Sandu,Vlad Bălan
Teatrul Arte dell'Anima din București (str. Făinari nr. 17D, sector 2) vă invită sâmbătă, 6 mai 2017, ora 19.00 la spectacolul Sylvia, text scris de A. R. Gurney. Regia: prof. asc. dr. Alexandru Jitea. Distribuția: Oana Cârmaciu/Irina Ștefan, Flavius Călin, Theodora Sandu, Ana Maria Ivan, Vlad Bălan. Spectacolul este o comedie romantică, jucată pentru prima dată...