premiera-o-noapte-furtunoasa-teatrul-dell-anima

Sâmbătă, 11 februarie 2017, la ora 19.00, la Teatrul Arte dell’Anima din București va avea loc spectacolul O noapte furtunoasă de I. L. Caragiale, în regia lui Florin Liță. Cu: Alexandru Banciu, Adrian Piciorea, Mircea-Alexandru Băluță, Vlad Lință, Voicu Aaniței, Vlad Brumaru, Bianca Cuculici, Ana Crețu. Scenografie: Ioana Colceag.

o-noapte-furtunoasa

”În primul rând, de ce Caragiale astăzi? De ce mahalaua? De ce lumea și universul unei creații actuale? Și de ce O noapte furtunoasă? Pentru că această lume, sau mai bine zis, esența acestei lumi constă în exploatarea modului de trai al compatrioților și a felului de a fi al acestora. O exploatare care are ca scop dezvăluirea metehnelor, superstițiilor și obiceiurilor.
Mahalaua lui Caragiale se ghidează după o singură zicală: «Carpe diem!» O lume a mahalalei unde politica se combină cu gelozia; iubirea cu moralitatea, iar felul de viață cu pretențiile și idealurile care se vor a fi atinse de către personaje.” – Florin Liță.

O-noapte-furtunoasa-5

Imagine din spectacol

Această nouă și jucăușă viziune asupra textului O noapte furtunoasă are ca scop principal atragerea publicului tânăr în teatru. Acest aspect poate fi atins cu ușurință prin introducerea directă a spectatorilor în lumea lui Caragiale. Astfel, aceștia vor putea înțelege foarte clar esența acestei lumi. Îi oferim publicului tânăr șansa de a trăi, simți și reacționa direct, fără vreo convenție stabilită, cu atât mai mult cu cât nu se dorește diminuarea forței verosimilității, a adevărului și a plăcerii de joc ale actorilor.

teatrul-dell-anima-o-noapte-furtunoasa

Spectacolul este programat și în 25 februarie 2017, la ora 19.00.

Preț: 35 lei 
Durată: 1h 20
Adresă: Str. Făinari Nr. 17D, Sector 2, Bucuresti, Bucharest
Rezervările se fac pe fb prin mesaj sau pe nr. de tel.:
0733060033 / 0733060034 
sau pe mail: office@artedellanima.ro.

Biletele se pot ridica de la sediul Teatrului Arte dell’Anima, între orele 10.00 și 18.00.

Comunicat al Teatrului Arte dell’Anima

logo revista teatrala radioVezi: Arhiva Teatrul Arte dell’Anima

Arhiva rubricii Știri

costintuchilaȘTIRIcaragiale,Florin Liță,o noapte furtunoasă,strada fainari,Teatrul Arte dell’Anima
Sâmbătă, 11 februarie 2017, la ora 19.00, la Teatrul Arte dell'Anima din București va avea loc spectacolul O noapte furtunoasă de I. L. Caragiale, în regia lui Florin Liță. Cu: Alexandru Banciu, Adrian Piciorea, Mircea-Alexandru Băluță, Vlad Lință, Voicu Aaniței, Vlad Brumaru, Bianca Cuculici, Ana Crețu. Scenografie: Ioana Colceag. ”În primul...