shakespeare-pe-scurt

Super-comedia Operele complet prescurtate ale lui William Shakespeare revine la Teatrul de pe Lipscani. Cum ar fi ca 3 actori să interpreteze toate personajele din toate piesele lui William Shakespeare într-o oră și douăzeeci de minute? Spectacolul se joacă duminică, 15 martie 2015, ora 19.00, la sala Muse (strada Lipscani nr. 53).

Spectacolul nostru conține doar 14.205 cuvinte, în timp ce Operele complete editate la Oxford însumează peste 1.258.437 de vorbe. Aceste piese, interpretate într-o manieră tradițională, durează, fără aplauze, 127 de ore și 58 de minute. Noi vi le vom prezenta, cu aplauze cu tot, în numai 75 de minute! În distribuţie: Dan Rădulescu, Andrei Seuşan, Daniel Haralambie / Ionuţ Grama. Scenografia: Tudor Prodan. Regia: Eugen Gyemant.

teatrul de pe lipscani shakespeare

Rezervări la: 0734.000.236 /contact@teatruldepelipscani.ro / http://www.bilete.ro/piesa-

Operele complet prescurtate ale lui William Shakespeare este o super-comedie ce aduce în prim-plan o echipă de tineri creatori de teatru, vârfuri ale generaţiei lor: în distribuţie se găsesc actorii Dan Rădulescu (nominalizat la premiul pentru cel mai bun actor în rol principal la prima ediţie a Festivalului Naţional de Teatru Independent, 2013), Andrei Seuşan şi Ionuţ Grama, scenografia este semnată de Tudor Prodan, iar regia de Eugen Gyemant (cel mai bun regizor la Maratonul Teatrului Independent 2012).

shakespeare-complet-prescurtat

Eugen Gyemant este unul dintre cei mai de succes tineri regizori de teatru din România. A absolvit Regie de teatru la UNATC în anul 2008, iar de atunci a montat peste 10 spectacole în teatre şi spaţii independente din Bucureşti, dar şi din alte oraşe. Şapte spectacole regizate de Eugen Gyemant se joacă în prezent în teatre din Bucureşti: Cum am învățat să conduc la Teatrul de Comedie; Vițelul de aur la ARCUB;  Bullets over Lipscani; Jurnalul lui Adam şi al Evei şi Bartender Blues – toate 3 la Godot Cafe Teatru; Operele complet prescurtate ale lui William Shakespeare şi Julius Caesar – ambele la Teatrul de pe Lipscani. Alte două spectacole în regia lui Eugen Gyemant se joacă la teatre din ţară: Îndoiala, la Teatrul „Maria Filotti” din Brăila şi Yom Kippur la Teatrul de Nord din Satu Mare.

Reportaj Hotnews.ro: Operele complet prescurtate ale lui William Shakespeare

logo revista teatrala radioVezi: Arhiva rubricii Știri

costintuchilaȘTIRIdan rădulescu,eugen gyemant,ionuț grama,Julius Caesar,Operele complet prescurtate ale lui William Shakespeare,teatrul de pe lipscani
Super-comedia Operele complet prescurtate ale lui William Shakespeare revine la Teatrul de pe Lipscani. Cum ar fi ca 3 actori să interpreteze toate personajele din toate piesele lui William Shakespeare într-o oră și douăzeeci de minute? Spectacolul se joacă duminică, 15 martie 2015, ora 19.00, la sala Muse (strada...