luna-plina-de-teatru-teatrul-clasic-arad

Mai precis, patru spectacole și cinci reprezentații. Aceasta este oferta celei de a doua săptămâni a „Lunii pline de teatru” (8 ianuarie–8 februarie 2015), oferită de Teatrul Clasic „Ioan Slavici” din Arad publicului său, în cel de-al treilea an consecutiv de desfășurare a acestui proiect.

al tau vechi caragiale

Al tău vechi, Caragiale!

Prima producție care vă așteaptă marți, 13 ianuarie 2015, la ora 19.00, în Sala Studio, este Al tău vechi, Caragiale! după I. L. Caragiale, în regia lui Valentin Voicilă.

Tillsonburg

Tillsonburg

Joi, 15 ianuarie, de la aceeași oră și tot în sala Studio, va reveni la rampă un alt spectacol de succes, care de ani de zile face săli pline: Tillsonburg de Malachy McKenna, în regia irlandezului Jimmy Fay.

Viața ca un joc ușor

Viața ca un joc ușor

Pentru seara de sâmbătă, 18 ianuarie (ora 19.00, Sala Studio) am programat o (re)întâlnire cu un spectacol în care emoția deține rolul principal: Viața ca un joc ușor după o idee din Leichtes Spiel de Botho Strauß, în regia Alexandrei Gandi-Ossau.

cu sufletul nu i de glumit

Cu sufletul nu-i de glumit

Vom încheia săptămâna cu două reprezentații ale aceluiași spectacol, programate duminică, de la ora 16.00 și ora 19.00 (Sala Studio): Cu sufletul nu-i de glumit de Dimitri Dinev, în regia lui Cristian Nedea.

Producțiile teatrale arădene din cadrul Lunii pline de teatru pot fi vizionate la un preț special: 5 lei biletul!

Programul integral al „Lunii pline de teatru”

Comunicat al Teatrului Clasic „Ioan Slavici” din Arad

logo revista teatrala radio

Bogdan Alexandru Costea: „Luna plină de teatru își extinde zona de manifestare” – interviu realizat de Raluca Rădulescu

Alte știri despre Teatrul Clasic „Ioan Slavici” din Arad

Festivalul Internațional de Teatru Clasic Arad (FITCA) 2014

costintuchilaȘTIRIal tau vechi caragiale,caragiale,luna plină de teatru arad,studio,teatrul clasic arad,Tillsonburg,viata ca un joc usor
Mai precis, patru spectacole și cinci reprezentații. Aceasta este oferta celei de a doua săptămâni a „Lunii pline de teatru” (8 ianuarie–8 februarie 2015), oferită de Teatrul Clasic „Ioan Slavici” din Arad publicului său, în cel de-al treilea an consecutiv de desfășurare a acestui proiect. Al tău vechi, Caragiale!...