Teatrul_de_Comedie_Podul_ Liviu Romanescu_foto_Adi_Bulboacă

Teatrul de Comedie din București prezintă joi, 31 mai 2018, ora 18.30, la Sala Nouă, premiera oficială a spectacolului Podul” de Laurent Van Wetter, traducere de Diana Nechit și Andrei C. Șerban, regia: Florin Liță, scenografia: Răzvan Bordoș, light & sound design: Cristian Niculescu și Costi Baciu. Cu Radu Micu și Liviu Romanescu.

În deschiderea evenimentului va fi prezentat monologulReflecții balistice” al aceluiași autor, regia: Dorin Boca, în lectura actorului Bogdan Farcaș.

Dramaturgul belgian Laurent Van Wetter, cunoscut atât ca actor de film cât și ca scenarist și realizator de emisiuni radio, va viziona versiunea românească a spectacolului.

Teatrul_de_Comedie_Podul_ Radu Micu_Liviu Romanescu_foto Adi Bulboacă 3

Fotografii din spectacol de Adi Bulboacă. Sursa foto: Teatrul de Comedie

”Podul” la aproape 20 de ani de la premiera mondială de la Bang Bang Théâtre din Bruxelles.

”Hei, de câte ori te-ai sinucis până acum? Ai încercat să te joci de-a moartea? Dar de-a viața? Nu, viața e prea complicată, ești stresat că ești sărac, ești stresat că ești prea bogat, ești frustrat, ești trist, ești revoltat, ești depresiv pentru că… Și, atunci când nu ai motiv, AI MOTIV deoarece, nu-i așa, viața nu este cum ar trebui să fie. Dar cum ar trebui? Habar nu ai, dar nu e cum ar trebui. Dar dacă întro zi te întâlnești cu un necunoscut care e perfecționat în «arta sinuciderii» mai bine decât tine și, în general, spune că problemele lui sunt mai mari decât ale tale? Așa ceva nu poate fi posibil, problemele tale sunt cele mai mari!… Și totuși, întro seara pe un pod suspendat ca un rânjet trist deasupra orașului, ceva se întâmplă, cu tine, cu el, ceva se schimbă.” – Florin Liță.

Eveniment organizat de Primăria Municipiului București prin Teatrul de Comedie.

Comunicat al Teatrului de Comedie din București

logo-revista-teatrala-radioVezi: Arhiva Teatrul de Comedie din București

Arhiva rubricii Premieră

costintuchilaPREMIERĂLaurent Van Wetter,premiera rtr,teatrul de comedie
Teatrul de Comedie din București prezintă joi, 31 mai 2018, ora 18.30, la Sala Nouă, premiera oficială a spectacolului ”Podul” de Laurent Van Wetter, traducere de Diana Nechit și Andrei C. Șerban, regia: Florin Liță, scenografia: Răzvan Bordoș, light & sound design: Cristian Niculescu și Costi Baciu. Cu Radu...