rusalii

Duminică, 4 iunie 2017, la ora 11.00, în Sala Media a Teatrului Național din București vă invităm cu mic, cu mare, la Teatrul Național pentru Copii ”Abracadabra” pentru a afla Povestea Rusaliilor.

În lumea poveștilor românești, zânele nu sunt doar bune și frumoase. Unele dintre ele, printre care: Rusaliile, Ielele, Șoimanele, Măiestrele și altele sunt zâne ne-bune.

Rusalii. 4 iunie_web

Vă rog, pregătiți-vă costumele de Bal și veniți să dansăm în Hora zânelor.

Cel mai important lucru este că împreună vom speria și vom alunga zânele rele. Oare cine are curajul să se costumeze în ”zâna rea”? Vă spun un secret, aduceți cu voi, rogu-vă, o crenguță sau o floare de tei, merge și o legătură de leuștean, pentru a ne apăra de strâmbătura Rusaliilor.

Să treceți sărbătoarea Sfintei Treimi cu sănătate și bucurie!

Bilete: La Casa de Bilete TNB şi online: https://www.mystage.ro/spectacole/teatrul-national-pentru-copii-60

Comunicat al Teatrului Național pentru Copii ”Abracadabra”

logo revista teatrala radioVezi: Arhiva Teatrul Național din București

Arhiva rubricii Premieră

costintuchilaPREMIERĂhora zânelor,iele,marian râlea,povestea rusaliilor,Rusalii,teatrul național bucurești,Teatrul Național pentru Copii „Abracadabra”,zâne
Duminică, 4 iunie 2017, la ora 11.00, în Sala Media a Teatrului Național din București vă invităm cu mic, cu mare, la Teatrul Național pentru Copii ”Abracadabra” pentru a afla Povestea Rusaliilor. În lumea poveștilor românești, zânele nu sunt doar bune și frumoase. Unele dintre ele, printre care: Rusaliile, Ielele, Șoimanele,...