povestea spicului de grau voicu hetel

Teatrul „Ion Creangă” din București invită copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 6 ani la spectacolul Povestea spicului de grâu, o producție de succes realizată în cadrul programului „Educație Timpurie. Teatru pentru 0-6 ani” pe care o reluăm cu mult entuziasm la sediul noului nostru partener Elefănțelul Curios®. Reprezentația va avea loc vineri, 25 martie 2016, ora 18.00, la sediul Elefănțelul Curios® – loc de joacă și afterschool din B-dul Constantin Brâncoveanu, nr. 7D, Sector 4.

povestea-spicului-de-grau-

Pornind de la ideea că pâinea este mai mult decât un aliment, că nimic nu este mai bun decât o bucată de pâine caldă şi proaspăt scoasă din cuptor, masa de prânz nu este privită doar ca o simplă masă, ci ca moment de reunire a familiei. Pâinea, frământarea aluatului şi jocurile propuse de către cei doi actori –  Voicu Hetel și Julieana Drăghici – sunt o incursiune în clipele copilăriei, o întoarcere la vremurile când mamele şi bunicile frământau cu dragoste aluatul, împărţind apoi, tuturor, pâinea aburindă!

povestea-spicului-de-grau-700x375

Biletele pentru acest spectacol sunt puse în vânzare de Elefănțelul Curios® la prețul de 35 lei/ bilet copil + adult însoțitor și sunt disponibile exclusiv pe www.bilete.ro. Detalii la numărul de telefon: 0744 489 920. 

Comunicat al Teatrului „Ion Creangă” din București

logo revista teatrala radioVezi și: Teatrul şi educaţia timpurie, interviu cu Voicu Hetel de Mirela Nicolae

Arhiva rubricii Știri

costintuchilaȘTIRIeducatie timpurie,elefantelul curios,povesti copii mici,teatrul ion creanga,voicu hetel
Teatrul „Ion Creangă” din București invită copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 6 ani la spectacolul Povestea spicului de grâu, o producție de succes realizată în cadrul programului „Educație Timpurie. Teatru pentru 0-6 ani” pe care o reluăm cu mult entuziasm la sediul noului nostru partener Elefănțelul Curios®....