povesti de primavara abacadabra marian ralea

După o duminică de pauză (”am fost invitaţi de spectatorii cei mici din Arad, pentru a încheia Festivalul Poveştilor Magice”, ne spune Magicianul Poveştilor), lumea copilăriei revine pe scenă, la Teatrul Național din București, duminică, 26 martie, la ora 11.00. O nouă premieră, inspirată de poveştile de primăvară ale românilor, va avea loc în Sala Media a Teatrului Naţional din Bucureşti.

Zambila a fost o fată foarte frumoasă, pe care au încercat să o cucerească prinţii Prier si Florar… Întreaga poveste va fi jucată de către voi, dragi copii!

Povesti_de Primavara_26.03.17_3

Cine va juca Gărgăriţa (buburuza, mămăruţa)? Oiţa a vrut să fie şi ea mai respectată de celelalte animale, dar… ce s-a întâmplat veţi afla dacă veniţi să ne jucam de-a teatrul. 
Şi, cum sâmbătă este sărbătoarea Bunei Vestiri, duminică veţi afla şi povestea Îngerului Gabriel.   

Spectacol pentru copii  cu vârsta între 4 și 10 ani.

Comunicat al Teatrului Național pentru Copii ”Abracadabra”

logo revista teatrala radioVezi: Arhiva Teatrul Național din București

Arhiva rubricii Premieră

costintuchilaPREMIERĂmagicianul poveștilor,marian râlea,povești de primăvara,teatrul național bucurești,Teatrul Național pentru Copii „Abracadabra”
După o duminică de pauză (”am fost invitaţi de spectatorii cei mici din Arad, pentru a încheia Festivalul Poveştilor Magice”, ne spune Magicianul Poveştilor), lumea copilăriei revine pe scenă, la Teatrul Național din București, duminică, 26 martie, la ora 11.00. O nouă premieră, inspirată de poveştile de primăvară ale...