premiera teatrul din satu mare

Sâmbătă, 9 martie 2019, ora 19.00 și duminică, 10 martie 2019, ora 19.00, Secția română a Teatrului de Nord din Satu Mare prezintă în Sala Studio de pe strada Horea premiera spectacolului ”God is a DJ” de Falk Richter (spectacol în afara abonamentelor). Distribuția: Andrei Gîjulete, Roxana Fânață, Cătălin Mareș. Regia și muzica: Andrei Raicu. Traducerea și adaptarea: Iulia Rîpan. Mișcarea scenică: Bogdan Olarson. Video design: Dimitris Palade. Costume: Cristina Milea. Muzică live: Andrei Gîjulete, Roxana Fânață.

2019 God is a DJ

”Spectacolul God is a DJ este un soi de radiografie a unei vieți de cuplu expuse permanent – în fond totul se rezumă la o poveste de dragoste – și prezentate brut, prin prisma memoriilor personale. Personajele aleg să facă din viața lor o lucrare de artă. Mi se pare foarte potrivit că cei doi aleg să trăiască într-o galerie de artă – un spațiu public, spațiu de expunere. Paul Klee spune că «arta nu reproduce vizibilul: mai degrabă produce vizibilul». Ei doi aleg să facă din viața lor artă tocmai pentru că în acest fel reușesc să scoată la iveală probleme pe care le avem zilnic dar nu mai avem timp să reflectăm asupra lor.”Andrei Raicu.

Informații și bilete: Agenția Teatrală, str. Horea nr. 6. Preț bilet: 18 lei.

Telefon: 0261712106, e-mail: agentie.teatruldenord@gmail.com
B
ilete online: 

https://www.biletmaster.ro/ron/Event/41002865/God-is-a-DJ
https://www.biletmaster.ro/ron/Event/41002866/God-is-a-DJ

Comunicat al Teatrului de Nord din Satu Mare

logo revista teatrala radioVezi: Arhiva rubricii Premieră

costintuchilaPREMIERĂpremiera rtr,teatrul de nord satu mare
Sâmbătă, 9 martie 2019, ora 19.00 și duminică, 10 martie 2019, ora 19.00, Secția română a Teatrului de Nord din Satu Mare prezintă în Sala Studio de pe strada Horea premiera spectacolului ”God is a DJ” de Falk Richter (spectacol în afara abonamentelor). Distribuția: Andrei Gîjulete, Roxana Fânață, Cătălin...