premiera mersul trenurilor

Marți, 31 iulie 2018, la ora 19.00, Teatrul Arte dell’Anima din București (str. Făinari nr. 17D, sector 2) vă invită la spectacolul ”Mersul trenurilor”, scris și regizat de Andrei Adam. Distribuția: Teodora Daiana Păcurar, Ribert Poiana, Alexandru Budacă.

Durată: 1 oră și 20 de minute.

”Mersul trenurilor” este un spectacol în trei scene, cu trei personaje. Porneşte chiar dintr-un tren în care un el şi o ea se întâlnesc și li se întâmplă o evidentă apropiere emoţională, urmând ca în scenă a doua să se rupă, după ce Robert, personajul masculin şi-a permis să îşi imagineze un joc romantic între sticlele lor de apă. 

mersul trenurilor arte dell anima

Ceva neaşteptat se întâmplă după toate astea şi toate convenţiile se rup pentru a da naştere unor direcţii nebănuite. O poveste comică și dramatică, desfășurată pe un fundament de teatru al absurdului! Ce implicare au Romeo și Julieta, un regizor cu idei abstracte și Pokemon, rămâne să aflăm împreună într-un spectacol cu și despre viață. 

Rezervările se fac pe pagina de Facebook: Teatrul Arte dell’Anima, la nr. de tel. 0733060033 sau prin e-mail: teatru@artedellanima.ro. 

Biletele sunt disponibile în rețeaua MyStage aici: 

https://www.mystage.ro/spectacole/mersul-trenurilor-1200 și la Casa de Bilete a Teatrului Arte dell’Anima.

Comunicat al  Teatrului Arte dell’Anima din București

logo revista teatrala radioVezi: Arhiva Teatrul Arte dell’Anima

Arhiva rubricii Premieră

costintuchilaPREMIERĂpremiera rtr,teatrul arte dell anima
Marți, 31 iulie 2018, la ora 19.00, Teatrul Arte dell’Anima din București (str. Făinari nr. 17D, sector 2) vă invită la spectacolul ”Mersul trenurilor”, scris și regizat de Andrei Adam. Distribuția: Teodora Daiana Păcurar, Ribert Poiana, Alexandru Budacă. Durată: 1 oră și 20 de minute. ”Mersul trenurilor” este un spectacol în trei...