premiera teatrul national pentru copii apolodor

Devenit celebru după apariţia poveştii Apolodor – un pinguin călător de Gellu Naum (București, Editura Ion Creangă, 1988), ilustrat fermecător de N. Nobilescu, dar mai ales după succesul fulminant înregistrat de concertele Adei Milea pe versurile cu Apolodor, iată că micuţul tenor, bolnav de dor, aterizat la circ pe gheaţa unui răcitor, porneşte într-un nou periplu.

gellu-naum-apolodor-un-pinguin-calator-editia-princeps

Magicianul Poveştilor îi invită pe copii, dar şi pe părinţi şi bunici, duminică, 1 februarie 2015, de la ora 11.00, în Sala Media a Teatrului Național din București la premiera Teatrului Naţional pentru Copii.

apolodor un pinguin calator

Desen de N. Nobilescu

Împreună vor da o nouă viaţă încântătorului personaj, precum şi teribilelor peripeţii prin care i-a fost dat să treacă, străbătând pământul în lung şi-n lat, cu dorul lui, neastâmpărat.

Bilete online la adresa: http://www.tnb.ro/ro/apolodor-un-pinguin-calator

logo revista teatrala radioAlte știri despre Teatrul Național pentru Copii

Arhiva Teatrul Național din București

Arhiva rubricii Premieră

costintuchilaPREMIERĂapolodor un pinguin calator,gellu naum,marian râlea,n nobilescu,teatrul național bucurești,teatrul național pentru copii
Devenit celebru după apariţia poveştii Apolodor – un pinguin călător de Gellu Naum (București, Editura Ion Creangă, 1988), ilustrat fermecător de N. Nobilescu, dar mai ales după succesul fulminant înregistrat de concertele Adei Milea pe versurile cu Apolodor, iată că micuţul tenor, bolnav de dor, aterizat la circ pe gheaţa...