premiera la teatrul nottara Aici nu-i de joaca

Un spectacol cu femei, despre femei, dedicat bărbaţilor

Miercuri, 4 martie 2015, de la ora 19.30, la Teatrul „Nottara” din București, Sala „George Constantin”, va avea loc premiera pentru presă a spectacolului Aici nu-i de joacă! după Pauline Daumale, în regia lui Catrinel Dumitrescu. Distribuţia reuneşte două vedete ale Teatrului „Nottara”, pe Catrinel Dumitrescu şi Victoria Cociaș, într-un spectacol născut din dorința de a bucura şi care vorbește simplu despre noțiuni aproape uitate: tandreţe, optimism, dragoste, prietenie.

Aici nu-i de joaca premiera

Cele două actriţe aduc în prim-plan o poveste dulce-amăruie, de o inedită candoare, presărată cu surprinzătoare schimbări de situaţie şi cu mult umor.

Într-o viață agitată și pândită de tristeți, există momente pe care ni le dorim „unice”, „speciale”, mai ales când e noaptea de Revelion: „momentul marilor rezoluții”. Chiar atunci neprevăzutul intră în scenă ca în viață și un mic accident banal răstoarnă planuri, vise, așteptări, dar, în același timp, face loc unei relații aparent imposibile între două femei din medii diferite, dar pentru care „cafeaua are același gust”.

aici nu i de joaca dupa pauline daumale

Prin această montare Catrinel Dumitrescu şi-a propus să aducă în prim-plan, într-un mod diferit, o poveste care a mai fost spusă în 2010, într-o producţie a Teatrului „George Ciprian” din Buzău, menţionând:

„Nu-mi arog sub nicio formă «regia»; este o încercare de a (re)spune aceeaşi poveste altfel… căutând să găsesc textului «comercial» noi valenţe, poate mai multe profunzimi. Spectacolul din 2010 rămăsese undeva, încremenit, cu energii neconsumate. Aşa că, am pornit în a-l (re)naşte. E, de fapt, esenţa muncii actorului: s-o ia mereu de la capăt… dar nu de unul singur… Teatrul se face «împreună» şi cu dragoste. Mi-am luat aliat «încrederea» celor care au încurajat ideea. […]

Este un spectacol de suflet, profund uman, în care «ne jucăm», căutând adevărul. Adevărul care nu se «joacă», ci se naşte simplu, limpede, fără artificii. Numitorul comun al dorinţelor de joc este aflarea acelei stări de graţie a «jocului ne-jucat». Aşa s-a născut Aici nu-i de joacă!.” 

Catrinel Dumitrescu Victoria Cocias teatrul nottara

Sursa foto: Teatrul „Nottara” din București

Aşadar, vă invităm la un spectacol cu femei, despre femei, pe care îl dedicăm bărbaţilor, în speranţa că, prin intermediul umorului şi al bunei-dispoziții, vor înţelege mai bine complexitatea firii feminine.

Pentru mai multe informaţii despre spectacol, accesaţi dosarul de prezentare al spectacolului, disponibil la adresa:

http://no.nottara.ro/res/doc/Aici_nu-i_de_joaca.pdf.

logo revista teatrala radioAlte știri despre Teatrul „Nottara”

costintuchilaPREMIERĂaici nu-i de joaca,catrinel dumitrescu,pauline daumale,revelion,teatrul nottara bucuresti,victoria cociaș
Un spectacol cu femei, despre femei, dedicat bărbaţilor Miercuri, 4 martie 2015, de la ora 19.30, la Teatrul „Nottara” din București, Sala „George Constantin”, va avea loc premiera pentru presă a spectacolului Aici nu-i de joacă! după Pauline Daumale, în regia lui Catrinel Dumitrescu. Distribuţia reuneşte două vedete ale Teatrului „Nottara”, pe...