teatrul tineretului dragoste de o noapte

O nouă premieră la Teatrul Tineretului din Piatra Neamț: Dragoste de-o noapte, un spectacol de Tudor Tăbăcaru, scenografia: Romulus Boicu. Reprezentaţiile vor avea loc la Sala Studio, sâmbătă, 6 iunie şi duminică, 7 iunie 2015, de la ora 19.00. Îi veţi revedea pe actorii Cătălina Ieşanu şi Tudor Tăbăcaru, într-un adevărat tur de forţă. 

afis dragoste de-o noapte

Între tandreţe şi muşcătură

Tudor Tăbăcaru, cu o experienţă a scenei de peste 30 de ani, cunoaşte legile mecanismului fin care converteşte drama în comic şi comicul în dramă. Pe canavaua unui cadru simplu – El şi Ea, doi necunoscuţi care se întâlnesc accidental într-un apartament – Tudor Tăbăcaru a incizat un duel între vigilenţă şi înşelătorie, între tandreţe şi muşcătură, în care râsul creşte din inflexiunile umoristice ale glasului, din erori de identificare, din tăceri siderate.

dragoste de o noapte de tudor tabacaru

El – un maestru al manipulării, care ştie să folosească strategii imbatabile de controlare a celuilalt: consecvenţa neruşinată în iluzionare, detaliul realistic bine plasat în discursul de învăluire a victimei şi omisiunea. Ea – o felină mereu la pândă: vigilentă, suspicioasă, lucidă, capabilă să-şi apere ce-i al ei. Amândoi practică riscul şi minciuna în forma pe care au ales-o ca să-şi ducă traiul. Dar chiar şi cea mai vigilentă persoană cade în capcana minciunii, când e atins punctul nevralgic al tânjirilor inimii.

catalina iesanu

O comedie pe muchie de cuţit despre ceva ce hoţii nu pot fura, indiferent cât de versaţi ar fi: dragostea. 

Raluca Naclad

Secretar literar al Teatrului Tineretului din Piatra Neamț

dragoste de o noapte

tudor tabacaru

Imagini din spectacol. Sursa foto: Teatrul Tineretului din Piatra Neamț

logo revista teatrala radioAlte știri despre Teatrul Tineretului din Piatra Neamț

Arhiva rubricii Premieră

 

costintuchilaPREMIERĂcatalina iesanu,comedie,premiera,teatrul tineretului piatra neamț,tudor tabacaru
O nouă premieră la Teatrul Tineretului din Piatra Neamț: Dragoste de-o noapte, un spectacol de Tudor Tăbăcaru, scenografia: Romulus Boicu. Reprezentaţiile vor avea loc la Sala Studio, sâmbătă, 6 iunie şi duminică, 7 iunie 2015, de la ora 19.00. Îi veţi revedea pe actorii Cătălina Ieşanu şi Tudor Tăbăcaru,...