useless saviana stanescu premiera absoluta

IRT Theater din Manhattan prezintă cu sprijinul ICR New York premiera mondială a piesei Useless a scriitoarei Saviana Stănescu, în perioada 14–24 august 2014, de la 7.30 pm, într-o serie de zece spectacole, în regia lui José Zayas.

saviana stanescu new york useless

Useless este o comedie amară care investighează realitățile complexe ale traficului de organe și felul în care acest flagel afectează oamenii de peste tot din lume. Piesa prezintă povestea a trei personaje din Europa de Est: un cuplu căsătorit care a imigrat în SUA și un tânăr care ajunge în SUA pentru a-și dona rinichiul.

În acest proiect sunt implicați următorii artiști: Saviana Stanescu (autor), José Zayas (regizor), Steven Rishard (actor), Ana Grosse (actor), Andy Phelan (actor), Susan Zeeman Rogers (scenograf).

saviana stanescu

Saviana Stănescu

Saviana Stănescu este un autor român stabilit la New York, fondatoarea „Immigrants Artists and Scholars in New York” (IASNY), curatoriază „playgroundzero” și „New York with an Accent”. Saviana Stănescu are o diplomă de masterat în dramaturgie și în performance de la NYU, Tisch și predă dramaturgie la Ithaca College. Piesele ei au fost prezentate pe scena internațională și americană.

http://icrny.org/499-USELESS_by_Saviana_Stanescu__IRT_Theater.html http://www.icr.ro/new-york/evenimente-7/premiera-piesei-useless-de-saviana-stanescu-la-irt-theater.html

costintuchilaPREMIERĂ ABSOLUTĂeuropa de est,manhattan,new york,rinichi,saviana stanescu,useless
IRT Theater din Manhattan prezintă cu sprijinul ICR New York premiera mondială a piesei Useless a scriitoarei Saviana Stănescu, în perioada 14–24 august 2014, de la 7.30 pm, într-o serie de zece spectacole, în regia lui José Zayas. Useless este o comedie amară care investighează realitățile complexe ale traficului...