puppets occupy street

În perioada 25 august–1 septembrie 2014, la Craiova va avea loc prima ediție a Festivalului „Puppets Occupy Street”, organizat de Teatrul pentru Copii și Tineret „Colibri” din Craiova și Primăria Municipiului Craiova. Acesta este cel mai amplu festival de arta animației din Craiova și Oltenia. 

festivalul puppets occupy street

În cadrul festivalului vor avea loc parade cu păpuși supradimensionate și animație stradală, 40 de reprezentații susținute de peste 15 trupe de la teatre din țară și companii private – în parcuri, în centrul Craiovei și în cartiere craiovene, ateliere de creație, proiecții de filme de animație și o mare expoziție de scenografie deschisă la Centrul Multifuncțional.

Festivalul se va deschide cu spectacolul Înaripaţii, care va fi prezentat luni, 25 august 2014, în Piaţa „Mihai Viteazul”.

Programul Festivalului Puppets Occupy Street

Spectacole distributii prezentari

afis Motanul Incaltat - Compania AnimArts

Motanul Incaltat - Compania AnimArts

Motanul încălțat, Compania Anim’Arts Bucureşti

Compania MAG - afis Cenusareasa

spectacol Compania MAG - Cenusareasa

Cenuşăreasa, Compania MAG Bucureşti

NOSTOC - Teatrul I Slavici Arad Trupa Marionete

Nostoc, Teatrul „Ioan Slavici” Arad

noua poveste a scufitei rosii teatru papusi timisoara

Noua poveste a Scufiței Roșii, Teatrul „Merlin” Timișoara

costintuchilaFESTIVALURIanimarts,arta animației,atelier de teatru,cenușăreasa,craiova,festival de animație craiova,festivaluri romania,mag,motanul încălțat,puppets occupy street,scenografie de teatru,scufița roșie,teatru de păpuși,teatrul ciufulici ploiesti,teatrul colibri craiova

În perioada 25 august–1 septembrie 2014, la Craiova va avea loc prima ediție a Festivalului „Puppets Occupy Street”, organizat de Teatrul pentru Copii și Tineret „Colibri” din Craiova și Primăria Municipiului Craiova. Acesta este cel mai amplu festival de arta animației din Craiova și Oltenia.  În cadrul festivalului vor avea...