Teatrul Tineretului din Piatra Neamț anunță premiera spectacolului ”O cameră doar a ta” după Virginia Woolf, regia: Mariana Cămărășan, primul spectacol din cadrul programului Blind Date, care aduce față în față un regizor și un actor care nu s-au cunoscut în prealabil.

Plecând de la argumentația Virginiei Woolf cu privire la faptul că, pentru a scrie ficțiune, o femeie trebuie să aibă un venit constant și o cameră doar a ei, Teatrul Tineretului vă propune un one-woman-show cu actrița Adina Suciu, despre redescoperirea vieții, despre bucuria de a trăi. O pledoarie pentru intimitate și o demonstrație de forță în care o femeie ne arată cum se poate sparge suprafața realității doar cu ajutorul unui instrument de scris.

Reprezentația de sâmbătă, 23 martie 2019, ora 19.00 este dedicată femeilor din comunitatea nemțeană. Lista invitatelor rămâne deschisă pentru următoarele reprezentații.    

Publicul larg este invitat la premieră duminică, 24 martie, ora 19.00, în Sala Studio ”Corneliu-Dan Borcia”.

”O cameră doar a ta”, după Virginia Woolf, un spectacol de Mariana Cămărășan. Cu: Adina Suciu. Traducere de Anca Dumitrescu și Elena Marcu. Adaptare text: Mariana Cămărășan și Adina Suciu. Video: Vlad Lăzărescu. Pregătire canto: Gabriela Pipelea.

Comunicat al Teatrului Tineretului din Piatra Neamț

logo revista teatrala radioVezi: Arhiva rubricii Premieră

costintuchilaPREMIERĂpremiera rtr,teatrul tineretului piatra neamț,Virginia Woolf
Teatrul Tineretului din Piatra Neamț anunță premiera spectacolului ”O cameră doar a ta” după Virginia Woolf, regia: Mariana Cămărășan, primul spectacol din cadrul programului Blind Date, care aduce față în față un regizor și un actor care nu s-au cunoscut în prealabil. Plecând de la argumentația Virginiei Woolf cu...