spectacol probleme la mansarda geo visan

sigla compania ingenuoCompania de Teatru Ingenuo prezintă joi, 16 ianuarie 2014, la ora 20.00, la Cafeneaua La Muzeu, spectacolul de teatru Probleme la mansardă de Geo Vișan. Regia: Sabina Grădinaru. Distribuția: Doctorul Paul – Geo Vişan; Ofelia – Sabina Grădinaru; Hilda – Iasmina Petrovici.

probleme la mansarda compania ingenuo geo visan

Povestea spectacolului este următoarea: Psihiatrul Paul Negacevski are o viață relativ normală până când într-o zi, pe ușa cabinetului său intră două paciente cu totul speciale: Ofelia, o soprană stăpânită de un puternic trac de scenă și Hilda, o pictoriță văduvă, care traversează o perioadă stranie, cu numeroase întâmplări ieșite din comun. Liniștea doctorului devine o chestiune de domeniul trecutului în momentul în care acestea intră ca un tăvălug în viață sa personală.

probleme la mansarda foto spectacol

Probleme la mansardă. Fotografii de Liviu Ștef

Geo Vișan, autorul acestui text și deopotrivă personaj în acest spectacol, ne-a oferit câteva amănunte în plus: „Ideea acestui text a venit de la o prietenă psiholog, Mirela Zivari. Probleme la mansardă este primul text de teatru pentru adulți pe care îl scriu. Am mai scris până acum doar texte pentru copii. De altfel, Compania de Teatru Ingenuo face atât teatru pentru copii cât și teatru pentru adulți. Spectacolul nostru a mai avut până acum cinci reprezentații și ceea ce e important este că a fost sold out.”

teatru la muzeul literaturii romane

Spectacolul din 16 ianuarie 2014 se va juca cu casa închisă.

Pentru celelalte spectacole, detalii și rezervări: tel. 0736.337.122; e-mail: contact@ingenuo.ro.

Loredana Goagă


costintuchilaȘTIRIcafeneaua la muzeu,cântăreață la operă,compania de teatru ingenuo,geo vișan,iasmina petrovici,mirela zivari,muzeul literaturii romane,probleme la mansardă,proiecte teatru,psihiatru,sabina grădinaru,spectacol la muzeu,teatru pentru copii
Compania de Teatru Ingenuo prezintă joi, 16 ianuarie 2014, la ora 20.00, la Cafeneaua La Muzeu, spectacolul de teatru Probleme la mansardă de Geo Vișan. Regia: Sabina Grădinaru. Distribuția: Doctorul Paul – Geo Vişan; Ofelia – Sabina Grădinaru; Hilda – Iasmina Petrovici. Povestea spectacolului este următoarea: Psihiatrul Paul Negacevski are o...