Teatrul-National-Radu-Stanca-din-Sibiu1

Teatrul Național „Radu Stanca” din Sibiu anunță punerea în vânzare a biletelor pentru spectacolele programate în perioada 5–31 ianuarie 2017. Programul complet al spectacolelor, însoțit de detalii, se găsește pe site-ul teatrului: http://www.tnrs.ro/program.

Începutul de an oferă diversitate, așadar spectatorii se pot bucura de spectacolele pe care le oferim – de la cele mai spumoase comedii până la spectacole de patrimoniu, dar și one-man- show-uri. Cei cu spiritul tânăr, dar nu numai, sunt așteptați și la spectacolele studențești, la Studio CAVAS, în cadrul Facultății de Litere și Arte.

Balul. Fotografie de Claudiu Rusu

Unul dintre cele mai îndrăgite spectacole ale repertoriului TNRS împlinește 10 ani de la premieră, iar luna ianuarie debutează cu acesta. Este vorba de Balul, în regia lui Radu-Alexandru Nica. Pentru cei cărora le e dor de un spectacol coregrafic și colorat, prezentăm Mozart steps, joi, 12 ianuarie 2017 – un spectacol de Gigi Căciuleanu, iar sâmbătă, 14 ianuarie, un spectacol de actualitate, cu un aer comic: Fantoma e aici, în regia lui Kushida Kazuyoshi. 

Fantoma e aici. Foto: Sebastian Marcovici

Secția germană a TNRS prezintă la început de an următoarele spectacole: Am angajat un ucigaș profesionist/Wie Feuere Ich Meinen Morder, în regia lui Radu-Alexandru Nica – un spectacol ce pune accent pe micile bucurii ale vieții care ne fac traiul mai bun; Contra progresului/Gegen Den Firtschritt; Tattoo. Încheiem luna cu una dintre cele mai recente premiere ale TNRS, Martiri/Märtyrer.

Tattoo. Sursa foto: TNRS

Încurajăm spectatorii care nu sunt vorbitori de limba germană să participe la evenimentele prezentate în cadrul acestei secții. Toate spectacolele sunt cu traducere simultană în căști sau supratitrare, astfel încât experiența petrecută la teatru să fie una cât mai plăcută.

Accesul publicului la spectacolele TNRS se face exclusiv pe baza biletelor puse în vânzare la Agenția Teatrală din Sibiu, str. Nicolae Bălcescu, nr. 17, precum și în rețeaua națională a magazinelor Germanos, Orange și Vodafone, Librăriile Humanitas și Cărturești sau online pe www.eventim.ro. În limita locurilor disponibile, se pot achiziționa bilete și în seara spectacolului, cu 30 de minute înainte de începere. 

TNRS_Programul lunii ianuarie

Comunicat al Teatrului Național „Radu Stanca” din Sibiu

logo-revista-teatrala-radioVezi și: Arhiva Teatrul Național „Radu Stanca” din Sibiu

 Arhiva rubricii Știri

costintuchilaȘTIRIbalul tnrs,Märtyrer,radu stanca,tattoo,teatrul național sibiu
Teatrul Național „Radu Stanca” din Sibiu anunță punerea în vânzare a biletelor pentru spectacolele programate în perioada 5–31 ianuarie 2017. Programul complet al spectacolelor, însoțit de detalii, se găsește pe site-ul teatrului: http://www.tnrs.ro/program. Începutul de an oferă diversitate, așadar spectatorii se pot bucura de spectacolele pe care le oferim – de...