promisiunea unei vieti frumoase cehov teatrul anton pann

Teatrul „Anton Pann” din Râmnicu Vâlcea vă invită miercuri, 17 iunie 2015, ora 19.00, în Sala „Horia Lovinescu” a Teatrului „Nottara” din București la spectacolul Promisiunea unei vieți frumoase (din cauza lui Cehov), pus în scenă de Bálint Botos. Distribuția:  Ana Șușca (Irina), Reka Szasz (Olga), Mădălina Ciotea (Maşa, Nataşa), Florin Călbăjos (Andrei), Radu Constantinov (Generalul, Cebutîkin) și Olimpiu Blaj (Verşinin – Alexandru). Coregrafia: Attila Bordas.

promisiunea 3

Textul piesei s-a construit în timpul repetițiilor din dorința realizatorilor de a apropia personalitățile actorilor de cele ale personajelor. În același timp, creatorii spectacolului își doresc ca textul să nu mai fie montat nicăieri în țară sau în străinătate, el fiind conceput special pentru Teatrul „Anton Pann” din Râmnicu Vâlcea și în strânsă legătură cu realitățile înconjurătoare. Promisiunea unei vieți frumoase este făcută spectatorilor timp de o oră și jumătate prin bună dispoziție, dramă, râsete și cântec, toate reunite într-un colaj plin de ritm.

Promisiunea-unei-vieti-frumoase

Regizorul acestui spectacol, Bálint Botos, aduce un plus de energie și de tinerețe, el aflându-se la cea de a doua montare la teatrul vâlcean. A absolvit actoria la Universitatea de Artă Teatrală din Târgu Mureș și a urmat cursurile secției de regie ale Facultății de Teatru și Televiziune, Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca. În acest moment el este masterand, specializarea regie, în cadrul aceleiași facultăți și, alături de Raluca Sas-Marinescu, a acceptat provocarea de a crea un spectacol care să iasă din tiparele cu care publicul este obișnuit.

teatrul anton pann promisiunea unei vieti frumoase

De asemenea, coregraful Attila Bordas este și el la a cea de a doua colaborare cu Teatrul „Anton Pann”.

Biletele pot fi cumpărate de la Casa de bilete a Teatrului „Nottara”, deschisă zilnic între orele: 10.00–20.00.

Comunicat al Teatrului „Anton Pann” din Râmnicu Vâlcea

Trailerul spectacolului

 

logo revista teatrala radio

Arhiva rubricii Știri

 

costintuchilaȘTIRIcehov,Promisiunea unei vieți frumoase,spectacol teatru dans,teatrul anton pann ramnicu valcea
Teatrul „Anton Pann” din Râmnicu Vâlcea vă invită miercuri, 17 iunie 2015, ora 19.00, în Sala „Horia Lovinescu” a Teatrului „Nottara” din București la spectacolul Promisiunea unei vieți frumoase (din cauza lui Cehov), pus în scenă de Bálint Botos. Distribuția:  Ana Șușca (Irina), Reka Szasz (Olga), Mădălina Ciotea (Maşa, Nataşa), Florin...