promotie la teatrul maghiar din cluj

Teatrul Maghiar de Stat din Cluj a pregătit în luna februarie o ofertă promoțională pentru spectatorii săi. Aceasta este valabilă pentru trei dintre spectacolele care se joacă în Sala Mare: Vizita bătrânei doamne de Friedrich Dürrenmatt, regia: Gábor Tompa, programat vineri, 5 februarie 2016, ora 19.00; Cartea junglei de László Dés, Péter Geszti și Pál Békés, regia: Zoltán Puskás, de sâmbătă, 6 februarie 2016, ora 19.00 și L-am servit pe regele Angliei de Bochumil Hrabal, regia: Michal Dočekal, care se va juca pentru prima oară în această stagiune, vineri, 12 februarie 2016, ora 19.00.

vizita batranei doamne teatrul maghiar cluj

Imagine din spectacolul Vizita bătrânei doamne

Pachetul promoțional, în valoare de 30 de lei (respectiv 15 lei la preț redus), poate fi achiziționat doar de la casa de bilete a Teatrului, zilnic între orele 10.00–14.00, telefon: 0264 431 986. Promoția este valabilă în perioada 1–5 februarie 2016 și se aplică doar pentru biletele achiziționate de la casa de bilete.

Comunicat al Teatrului Maghiar de Stat din Cluj-Napoca

logo revista teatrala radioVezi:  Alte știri despre Teatrul Maghiar de Stat din Cluj-Napoca

Arhiva rubricii Știri

costintuchilaȘTIRICartea junglei,friedrich durrenmatt,teatrul maghiar de stat cluj,tompa gabor,vizita batranei doamne
Teatrul Maghiar de Stat din Cluj a pregătit în luna februarie o ofertă promoțională pentru spectatorii săi. Aceasta este valabilă pentru trei dintre spectacolele care se joacă în Sala Mare: Vizita bătrânei doamne de Friedrich Dürrenmatt, regia: Gábor Tompa, programat vineri, 5 februarie 2016, ora 19.00; Cartea junglei de...