Reportaj realizat de MIHAELA HELMIS

reportaj anton pann pusa roth majestic

Luni, 4 mai 2015, la Hotel Ramada Majestic din București a avut loc audiția în avanpremieră a spectacolului Teatrului Național Radiofonic, Dialog imaginar cu Anton Pann de Pușa Roth, în regia lui Vasile Manta, cu Mihai Mălaimare în rolul lui Anton Pann. Muzica originală îi aparține lui George Marcu.

majestic auditie anton pann

Majestic, 4 mai 2015. Fotografie de Cristina Chirvasie

Au participat, pe lângă realizatorii spectacolului și actori din distribuție, oameni de teatru, critici, dramaturgi, jurnaliști și un numeros public care a făcut neîncăpător spațiul rezervat audițiilor săptămânale de la Hotelul Ramada Majestic.  

Dialog imaginar cu Anton Pann va fi difuzat în premieră absolută la Radio România Cultural marți, 12 mai 2015, ora 19.00 și, în reluare, sâmbătă, 16 mai 2015, ora 23.00, la Radio România Internațional. În cursul lunii iunie 2015, spectacolul va fi programat la Radio România Actualități.

 mihaela helmis

Mihaela Helmis. Foto: Renata Rusu

logo revista teatrala radioVezi și: Audiție la Majestic: „Dialog imaginar cu Anton Pann” de Pușa Roth

Arhiva rubricii Audiții la Majestic

Arhiva rubricii Premieră

Arhiva Teatrul Național Radiofonic

Arhiva rubricii Reportaj

costintuchilaREPORTAJanton pann,audiții majestic,mihaela helmis,mihai mălaimare,muzica george marcu,pusa roth,radio romania actualități,vasile manta
Reportaj realizat de MIHAELA HELMIS Luni, 4 mai 2015, la Hotel Ramada Majestic din București a avut loc audiția în avanpremieră a spectacolului Teatrului Național Radiofonic, Dialog imaginar cu Anton Pann de Pușa Roth, în regia lui Vasile Manta, cu Mihai Mălaimare în rolul lui Anton Pann. Muzica originală îi...