radio romania cultural aplicatie mobila

Radio România Cultural a lansat o variantă mobilă a site-ului propriu – www.radioromaniacultural.ro – adaptată pentru orice tip de device mobil.

Cu o interfaţă mai prietenoasă, varianta mobilă a site-ului www.radioromaniacultural.ro permite o navigare mai uşoară şi un acces mai rapid la principalele categorii de subiecte postate zilnic online de echipa Radio Romania Cultural.

Ştiri interne şi externe din lumea culturală, programul on air al postului, sinopsisuri ale emisiunilor speciale difuzate zilnic sau top 5 evenimente la zi sunt acum mult mai uşor de parcurs datorită variantei mobile a site-ului.

radio romania cultural

Arhiva emisiunilor preferate de ascultători este, la rândul ei, mai accesibilă de pe orice telefon mobil, tabletă sau alt device cu orice sistem de operare integrat.

logo rrcConţinutul online al postului Radio România Cultural este în continuare disponibil şi pe aplicaţia mobilă, care poate fi descărcată gratuit din Appstore şi Googleplay, aplicaţie care permite inclusiv ascultarea în timp real a emisiei on air dar şi a arhivei emisiunilor preferate.

Site-ul www.radioromaniacultural.ro acoperă toate zonele artelor din România şi oferă zilnic un conţinut proaspăt, consistent şi profesionist, realizat de întreaga echipă editorială a singurului post de radio dedicat exclusiv culturii din ţara noastră.

Activitatea online a Radio România Cultural este la fel de intensă şi pe reţelele de socializare Facebook, Twitter şi Google Plus, unde vă aşteptăm să vă alăturaţi miilor de fani deja existenţi.

Comunicat al Radio România Cultural

costintuchilaRADIOon air,online,radio romania cultural pe mobil
Radio România Cultural a lansat o variantă mobilă a site-ului propriu – www.radioromaniacultural.ro – adaptată pentru orice tip de device mobil. Cu o interfaţă mai prietenoasă, varianta mobilă a site-ului www.radioromaniacultural.ro permite o navigare mai uşoară şi un acces mai rapid la principalele categorii de subiecte postate zilnic online de echipa Radio Romania Cultural. Ştiri...