Interviu realizat de POMPILIUS ONOFREI

interviu radu iacoban despre after hours

În exclusivitate pentru Revista Teatrală Radio

Vineri, 6 și sâmbătă, 7 noiembrie 2015, ora 20.00, la Sala Mică a Teatrului Național „I. L. Caragiale” din București, în cadrul celei de-a doua stagiuni a Programului 9G la TNB, espre programată premiera spectacolului After Hours de Radu Iacoban. Regia: Radu Iacoban. Cu: Cătălin Babliuc, Conrad Mericoffer. Multimedia: Codrin Iftodi, Eugen Kelemen. Costume: Ana Ularu. Elemente de decor: Conrad Mericoffer. Light design: Bogdan Gheorghiu.

Radu Iacoban rtr

Actor cunoscut al tinerei generaţii, Radu Iacoban s-a îndreptat cu succes spre dramaturgie şi regie, semnând mai multe spectacole în spațiul independent, dar și în teatre de stat, ultima sa premieră de la Teatrul Foarte Mic, Casa cu pisici, fiind prezentă în programul Festivalului Național de Teatru din acest an.

Pornind de la un banc, After Hours dezvoltă un dialog al superficialității absurde care ne înconjoară, într-un discurs scenic despre comunicare sau absența ei, despre singurătate sau refugiu.

logo revista teatrala radioVezi și: „After Hours”, o nouă premieră 9G la TNB

Arhiva 9G la TNB

Arhiva Teatrul Național din București

pompilius onofrei

Pompilius Onofrei

logo revista teatrala radioAlte interviuri de Pompilius Onofrei:

Marina Constantinescu: „În selecția pentru FNT 2015 nu am avut în vedere un număr, ci doar calitatea și valoarea spectacolelor”

George Remeș: „Teatrul independent este un fenomen tot mai răspândit în România”

Arhiva rubricii Interviu

costintuchilaINTERVIU9G la tnb,after hours,comunicare,interviu rtr,piese de radu iacoban,pompilius onofrei,proiecte tnb,radu iacoban,singurătate,teatrul național bucurești
Interviu realizat de POMPILIUS ONOFREI În exclusivitate pentru Revista Teatrală Radio Vineri, 6 și sâmbătă, 7 noiembrie 2015, ora 20.00, la Sala Mică a Teatrului Național „I. L. Caragiale” din București, în cadrul celei de-a doua stagiuni a Programului 9G la TNB, espre programată premiera spectacolului After Hours de Radu Iacoban. Regia: Radu Iacoban....