» » Remember: Dem Rădulescu, portret de Annie Muscă, mâine, 10 septembrie 2014

Remember: Dem Rădulescu, portret de Annie Muscă, mâine, 10 septembrie 2014

promo dem radulescu annie musca remember

Dem Rădulescu (21 septembrie 1931–10 septembrie 2000) este personajul rubricii Remember de  Annie Muscă, miercuri, 10 septembrie 2014, în Revista Teatrală Radio.

„Actor total. Monumental și la propriu, și la figurat. De o sensibilitate aparte, serubrica remember annie musca revista teatrala radio lega definitiv de locurile pe unde trecea. Lăcrima ușor și recunoștea de fiecare dată că trăiește din amintiri păstrate de la vârsta de trei ani. Ba mărturisea că nu are prezent.  I-a iubit pe Stan și Bran, dar a fost copleșit de nemuritorul Charlot. Ne-a făcut să iubim teatrul și a fost un pedagog desăvârșit, cu dragoste și dăruire pentru studenții lui.” – Annie Muscă.

dem radulescu portret

Dem Rădulescu

Un amplu portret monografic, caracterizări și referințe critice, rolurile lui Dem Rădulescu în teatru, în film, la radio și televiziune, fotografii din spectacole și fragmente video, mâine, miercuri, 10 septembrie 2014 pe acest site.

Până mâine, când vă vom oferi înregistrarea integrală a monologului 1 Aprilie de I. L. Caragiale, în versiunea memorabilă a actorului Dem Rădulescu, un scurt fragment:

Reamintim că, începând de la 1 ianuarie 2014, laAnnie-musca-monografii-actori-romani rubrica Remember a Revistei Teatrale Radio, Annie Muscă vă oferă în fiecare lună articole cu caracter monografic despre cei sosiți sau plecați în luna respectivă, chiar în ziua care marchează data nașterii sau a trecerii lor în neființă, ilustrate cu fragmente semnificative din spectacole de teatru și filme și grupaje de fotografii. Intenționăm astfel să păstrăm vie imaginea actorilor care au scris pagini de referință în istoria teatrului românesc.

Vezi: arhiva rubricii Remember

costintuchilaPROMO1 aprilie de caragiale cu dem radulescu,annie muscă,date dem radulescu,dem radulescu la teatrul radiofonic,mari actori români,opinii despre dem radulescu,promo dem radulescu,remember
Dem Rădulescu (21 septembrie 1931–10 septembrie 2000) este personajul rubricii Remember de  Annie Muscă, miercuri, 10 septembrie 2014, în Revista Teatrală Radio. „Actor total. Monumental și la propriu, și la figurat. De o sensibilitate aparte, se lega definitiv de locurile pe unde trecea. Lăcrima ușor și recunoștea de fiecare dată că trăiește din amintiri...
Revista Teatrală RadioUn proiect Radio România Cultural2019