irina petrescu interviu de pusa roth revista teatrala radio

Irina Petrescu: „Visăm tot timpul” Mă bucur să mă întâlnesc cu oameni care mă salută și mă întreabă: «Ce mai faceți?» Pentru mine asta e mai mult decât o sală plină, care ovaționează la sfârșitul unui spectacol. Teatrul este hrana mea în strare pură. Am făcut o pasiune pentru teatrul radiofonic, specie teribil de generoasă cu actorul Cred că actorul trebuie sa moară pe scenă. În teatru, ca-n viață, există loc pentru toate vârstele. Publicul dintotdeauna este receptiv la teatrul făcut din adâncul sufletului și cu mintea, dar cred că mai puțin la cel făcut cu mușchii.”

irina petrescu interviu de pusa roth

Irina Petrescu (19 iunie 1941, București–19 martie 2013, București)

Interviu cu actrița Irina Petrescu, realizat de Pușa Roth, Radio România Actualități, 2006

costintuchilaINTERVIUarta interviului,elisabeta I irina petrescu,film irina petrescu,interviu pusa roth cu irina petrescu,irina petrescu,irina petrescu despre public,mari actori români,opinii despre teatrul radiofonic irina petrescu,teatru pe pâine,teatrul bulandra,valurile dunarii liviu ciulei irina petrescu,„Publicul dintotdeauna este receptiv la teatrul făcut din adâncul sufletului și cu mintea dar cred că mai puțin la cel făcut cu mușchii”
Irina Petrescu: „Visăm tot timpul” • Mă bucur să mă întâlnesc cu oameni care mă salută și mă întreabă: «Ce mai faceți?» Pentru mine asta e mai mult decât o sală plină, care ovaționează la sfârșitul unui spectacol. • Teatrul este hrana mea în strare pură. • Am făcut...