anca-hanu-monodrama-alina-nelega-teatrul-national-cluj

Spectacolul Teatrului Național din Cluj-Napoca, Amalia respiră adânc de Alina Nelega, regia: Tudor Lucanu, one woman show cu Anca Hanu, a fost selecţionat în cadrul festivalului-concurs festCo 2015 – Festivalul Comediei Românești.  În acest sens, Teatrul Național din Cluj-Napoca suplimentează programul de spectacole al lunii mai 2015 cu o reprezentație a acestui spectacol, care va avea loc luni, 11 mai, de la ora 19.00 în Studio „Euphorion”.

anca_hanu_in_amalia_respira_adanc-tn-cluj

Cu acestă ocazie, vor fi prezenți la Cluj-Napoca membrii juriului din acest an ai Festivalului Comediei Românești: Sanda Manu – regizor (președintele juriului), Adrian Titieni – actor și rector al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I .L. Caragiale“ București; Coca Bloos – actriță; Monica Andronescu – critic de teatru; Nina Brumușilă – scenograf.

Festivalul Comediei Româneşti – festCO a fost înfiinţat în 2003 la iniţiativa directorului Teatrului de Comedie, actorul George Mihăiţă. festCO are ca scop promovarea dramaturgiei româneşti şi a celor mai bune spectacole ce au la bază texte de comedie românească. Cele 10 ediţii desfăşurate până acum au reunit trupe de teatru din ţară şi din străinătate, atât teatre de stat cât şi companii independente. Începând cu anul 2006, festivalul a devenit competitiv, fiind acordate premii celor mai bune spectacole şi celor mai buni artişti la finalul fiecărei ediţii în cadrul Galei Comediei Româneşti. (sursa: festco.ro).

amalia-respira-adanc
Fotografii din spectacol de Nicu Cherciu. © Teatrul Național din Cluj-Napoca

Biletele pentru această reprezentație suplimentară au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate de la Agenția Teatrală din P-ța Ștefan cel Mare nr. 14, precum și online de pe platforma www.biletmaster.ro.

Comunicat al Teatrului Național „Lucian Blaga” din Cluj-Napoca

logo revista teatrala radio

Vezi: arhiva Teatrul Național „Lucian Blaga” din Cluj-Napoca

Arhiva rubricii Festivaluri

costintuchilaFESTIVALURIalina nelega,amalia respira adânc,anca hanu,comedie,festco,festivaluri teatru,george mihăiță,teatrul national cluj napoca

Spectacolul Teatrului Național din Cluj-Napoca, Amalia respiră adânc de Alina Nelega, regia: Tudor Lucanu, one woman show cu Anca Hanu, a fost selecţionat în cadrul festivalului-concurs festCo 2015 – Festivalul Comediei Românești.  În acest sens, Teatrul Național din Cluj-Napoca suplimentează programul de spectacole al lunii mai 2015 cu o reprezentație a...