de TUDOR SICOMAȘ

revista-teatrala-radio-3-ani-de-existenta

tudor-sicomasTrei ani de Revista Teatrală Radio. Trei ani de când teatrul românesc are un mijloc de a exista și de a se exprima mai vizibil. Trei ani de când teatrul românesc beneficiază de părerile avizate ale unor cronicari apreciați, îndrăgiți și temuți. Trei ani de când unor teatrologi tineri, aflați la început de drum li s-a oferit șansa să scrie, să glăsuiască și să existe alături de mari nume ale criticii românești.

revista-teatrala-radio-redactia-teatru-romania-cultural

Revista Teatrală Radio nu este doar o altă revistă teatrală. Este o platformă extrem de bine dezvoltată și pusă la punct prin care publicul larg se poate informa asupra evenimentelor culturale din viața artistică românească și prin care se poate foarte ușor lua pulsul acesteia din urmă. De la începuturile sale și până astăzi, Costin Tuchilă, inima și sufletul acestui proiect editorial online, a transformat și a dezvoltat această platformă culturală până în punctul în care poate fi folosită de orice teatru ca arhivă a propriilor spectacole. Fie că vorbim de comunicate de presă, de cronici, de interviuri sau portrete de mari artiști, totul poate fi găsit în Revista Teatrală Radio. Ceea ce face ca ea să fie și mai apreciată și valoroasă este faptul că a reușit să înțeleagă că nu doar teatrele de stat trebuie să fie în prim-plan, ci și cele mici, private, independente. Astfel, zi de zi, în paginile revistei, apar nume și figuri noi de actori, regizori, scenografi, toți făcând parte din nou generație atât de admirată și hulită, în același timp.

Așadar, La Mulți Ani, Revista Teatrală Radio. Chapeau, domnule Costin Tuchilă, pentru această inițiativă care s-a dezvoltat atât de frumos și armonios. Și, nu în ultimul rând, mulțumesc!

logo revista teatrala radioArhiva rubricii Aniversare

costintuchilaANIVERSARErevista teatrala radio 3 ani,reviste online,tudor sicomas
de TUDOR SICOMAȘ Trei ani de Revista Teatrală Radio. Trei ani de când teatrul românesc are un mijloc de a exista și de a se exprima mai vizibil. Trei ani de când teatrul românesc beneficiază de părerile avizate ale unor cronicari apreciați, îndrăgiți și temuți. Trei ani de când unor...