de MAGDA DUȚU

revista teatrala radio doi ani de existenta

Propunerea de a concepe Revista Teatrală Radio în formatMagda dutu multimedia a venit ca o provocare. Un format în care informațiile, comentariile, evenimentele vieții teatrale pot fi transmise prin îmbinarea elementelor de presă scrisă, audio, video – într-o manieră care stârnește creativitatea realizatorilor.

Au trecut doi ani și acest concept s-a impus ca un site specializat, poate cel mai complex și complet în ceea ce privește ilustrarea fenomenului teatral.

costin tuchila revista teatrala radio

Cu siguranță, succesul Revistei Teatrale Radio este în mod direct legat de profesionalismul și implicarea celui care și-a asumat și coordonarea proiectului – colegul nostru Costin Tuchilă. Împreună cu o echipă informată și perfect racordată la actualitatea teatrală, formată din jurnaliști din radio dar și din specialiști în domeniu din afara radioului, colaboratori – susține această platformă multimedia, cu informații, cronici teatrale, interviuri, eseuri, emisiuni radiofonice.

rtnr

Teatrul Național Radiofonic ocupă un rol important în cadrul Revistei Teatrale Radio și se bucură de o prezentare riguroasă a spectacolelor radiofonice, fie premiere, fie montări memorabile din Fonoteca de aur. Portrete ale actorilor, regizorilor, dramaturgilor din toate generațiile sunt creionate în paginile Revistei Teatrale Radio. Iar promovarea programelor și evenimentelor Teatrului Național Radiofonic este asigurată săptămânal prin intermediul emisiunii publicistice de actualitate teatrală, în format multimedia – Revista Teatrului Național Radiofonic.

Am convingerea că celor doi ani buni ai Revistei Teatrale Radio li se vor adăuga mulți alții. Va fi site-ul cel mai vizitat atât de profesioniști, dar și de amatori de teatru! 

La mulți ani, RTR!

logo revista teatrala radioArhiva rubricii Aniversare

costintuchilaANIVERSAREmagda duțu,portrete actori,regie teatru,reivsta teatrului national radiofonic,site de teatru,teatru radiofonic
de MAGDA DUȚU Propunerea de a concepe Revista Teatrală Radio în format multimedia a venit ca o provocare. Un format în care informațiile, comentariile, evenimentele vieții teatrale pot fi transmise prin îmbinarea elementelor de presă scrisă, audio, video – într-o manieră care stârnește creativitatea realizatorilor. Au trecut doi ani și acest...