revista teatrului national radiofonic 3_9 februarie 2014

siglA RTNRGervaise de Émile Zola, teatru radiofonic serial, o înregistrare din 1990, cu Valeria Seciu, Ruxandra Sireteanu, Agatha Nicolau, Virginia Mirea în distribuție, în regia lui Dan Puican; Primarul cartierului de Eduardo de Filippo, din „Fonoteca de aur”, având semnătura regizorului Mihai Zirra; evocare Alexandru Vlahuță; un minunat spectacol pentru copii, povestea a doi pui de tigru, Ninigra și Aligru de Nina Cassian, cu Toma Caragiu și Brândușa Zaița Silvestru, muzică de Anatol Vieru, înregistrare aproape semicentenară (1969). Despre toare acestea, cu fragmente audio-video, dar și alte recomandări din programul Teatrului Național Radiofonic în noua ediție a Revistei Teatrului Național Radiofonic. Realizator: Irina Soare.

Pentru noua ediție multimedia, a douăsprezecea, a RTNR, accesați pagina Teatrul Național Radiofonic, secțiunea Revista Teatrului Național Radiofonic.

revista teatrului national radiofonic multimedia

siglA RTNRRevista Teatrului Național Radiofonic este singura emisiune publicistică de actualitate teatrală, cu rol informativ şi de promovare a producţiilor Teatrului Naţional Radiofonic şi a evenimentelor teatrale în care este implicată Redacţia Teatru.

Pe acest site găsiți informații la zi, comentarii, cronici de teatru radiofonic, sinteze referitoare la istoria teatrului la microfon, emisiuni de teatru și fragmente audio-video din spectacole radiofonice.

costintuchilaREVISTA TNRanatol vieru,brandusa zaița silvestru,calboreanu,eduardo de filippo,florian pittișm emil hossu,gervaise,irina soare,mari spectcaole,ninigra si alegru nina cassian,primarul cartierului,rrc,teatru pentru copii,tnr,toma caragiu
Gervaise de Émile Zola, teatru radiofonic serial, o înregistrare din 1990, cu Valeria Seciu, Ruxandra Sireteanu, Agatha Nicolau, Virginia Mirea în distribuție, în regia lui Dan Puican; Primarul cartierului de Eduardo de Filippo, din „Fonoteca de aur”, având semnătura regizorului Mihai Zirra; evocare Alexandru Vlahuță; un minunat spectacol pentru...